Samet733 Centipat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 7 10 Aralık 2020 #1 Evet yukarıdaki SS'de göründüğü gibi ekranı paylaş diyorum oradan uygulamalar sekmesini seçiyorum ve yayının altında bu yazıyor, Evet yukarıdaki SS'de göründüğü gibi ekranı paylaş diyorum oradan screen 1'i seçiyorum ve altında çıkan yazı bu. Windows sürümüm 10.
Evet yukarıdaki SS'de göründüğü gibi ekranı paylaş diyorum oradan uygulamalar sekmesini seçiyorum ve yayının altında bu yazıyor, Evet yukarıdaki SS'de göründüğü gibi ekranı paylaş diyorum oradan screen 1'i seçiyorum ve altında çıkan yazı bu. Windows sürümüm 10.
iGY 6 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2015 Mesajlar 1.895 Makaleler 2 Çözümler 25 Yer Miami, FL 10 Aralık 2020 #2 Windows arama çubuğuna winver yazıp aratır mısın? Burada tam olarak hangi sürümü kullandığının bilgisine ulaşacaksın. Şu an en güncel sürüm 20H2.
Windows arama çubuğuna winver yazıp aratır mısın? Burada tam olarak hangi sürümü kullandığının bilgisine ulaşacaksın. Şu an en güncel sürüm 20H2.