Lumag Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #1 Bugün Discord da böyle bir hata verip durmaya başladı. Ne yapmam gerek? Ekran kartı driver sürümünü azaltmak istemiyorum. Dosya Ekleri - Discord 21.10.2023 12_44_11.png 68,4 KB · Görüntüleme: 62 Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ekim 2023
Bugün Discord da böyle bir hata verip durmaya başladı. Ne yapmam gerek? Ekran kartı driver sürümünü azaltmak istemiyorum.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.617 Makaleler 31 Çözümler 115 Yer Manisa 25 Ekim 2023 #2 537.58 sürücüsünü kurun. Discord'da bir sorun var galiba. Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com
537.58 sürücüsünü kurun. Discord'da bir sorun var galiba. Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com
Lumag Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #3 Pixel_less dedi: 537.58 sürücüsünü kurun. Discord'da bir sorun var galiba. Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Merhaba indirdim kurdum fakat hala aynı sorun devam ediyor.
Pixel_less dedi: 537.58 sürücüsünü kurun. Discord'da bir sorun var galiba. Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Merhaba indirdim kurdum fakat hala aynı sorun devam ediyor.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.617 Makaleler 31 Çözümler 115 Yer Manisa 25 Ekim 2023 #4 Lumag dedi: Merhaba indirdim kurdum fakat hala aynı sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Programı Revo tarzı bir kaldırıcı ile kaldırıp tekrar dener misiniz? Olmazsa biraz daha eski sürümleri deneyin.
Lumag dedi: Merhaba indirdim kurdum fakat hala aynı sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Programı Revo tarzı bir kaldırıcı ile kaldırıp tekrar dener misiniz? Olmazsa biraz daha eski sürümleri deneyin.