Discord ekran paylaşımı kalitesi çok kötü

stafret

Hectopat
Discord ekran çok kötü. Ben ekran açtığım zaman karşı tarafta ekranım bu kadar kötü gözüküyor, ne yaptıysam çözüm yolu bulamadım görsellere bakabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• image.1.png
    103,5 KB · Görüntüleme: 134
  • image.png
    233,1 KB · Görüntüleme: 123
İnternetinizle ilgili bir problem yoksa, sorun Discord tarafında normal. Tüm discord yayınlarında böyle oluyor cam gibi görüntü alınamıyor maalesef.

İnternetinizle ilgili bir problem yoksa, sorun Discord tarafında normal. Tüm discord yayınlarında böyle oluyor cam gibi görüntü alınamıyor maalesef.
yapabileceğim bir şey yok mu sizce? Discord canary var onun kanallarında da böyle mi acaba?

Discord ekran çok kötü. Ben ekran açtığım zaman karşı tarafta ekranım bu kadar kötü gözüküyor, ne yaptıysam çözüm yolu bulamadım görsellere bakabilirsiniz.

Aynı bu tarz görüntüleri ben açtığımda da attılar. Sizlik bir sıkıntı yok, aynı sorun bende de var 14 upload alıyorum fakat arkadaşlarım bana yayının siyah beyaz çok kötü diyor. Galiba Nitro'ya sürüklemek için yapıyorlar. Düzelmesini umuyorum.

Nitroyla inan bana alakası yok onu da aldım yine aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…