Y Yaşar Efe Hectopat Katılım 12 Şubat 2018 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2020 #1 İyi geceler arkadaşlar. Arkadaşlara ekran paylaşmak istiyorum fakat siyah ekran geliyor. Ne masaüstünü paylaşabiliyorum ne de oyun. Yardım ederseniz sevinirim Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2020
İyi geceler arkadaşlar. Arkadaşlara ekran paylaşmak istiyorum fakat siyah ekran geliyor. Ne masaüstünü paylaşabiliyorum ne de oyun. Yardım ederseniz sevinirim
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.657 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2020 #2 monitörün seçili olmayabilir.
Y Yaşar Efe Hectopat Katılım 12 Şubat 2018 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2020 #3 Zerolite dedi: monitörün seçili olmayabilir. Genişletmek için tıkla... nasıl halledebilirim ?
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.657 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2020 #4 Yaşar Efe dedi: nasıl halledebilirim ? Genişletmek için tıkla... Hatırladığım kadarıyla yukarı tarafta bir monitör seçme bölümü vardı
Yaşar Efe dedi: nasıl halledebilirim ? Genişletmek için tıkla... Hatırladığım kadarıyla yukarı tarafta bir monitör seçme bölümü vardı