Bygtak Femtopat Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #1 Arkadaşlar ekran paylaşıyorum izleyen kim varsa görüntü rezalet. İnternet sağlam sistemde sağlam tek benim bilgisayarda oluyor sorun nedir?
Arkadaşlar ekran paylaşıyorum izleyen kim varsa görüntü rezalet. İnternet sağlam sistemde sağlam tek benim bilgisayarda oluyor sorun nedir?
OrangeWolf1 Yoctopat Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5070 Ti R7 9700X 32GB Ram 1TB M2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mart 2025 #2 Discord sürüm ile alakalı olabilir. Versiyon uyuşmazlığı giderici denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Bygtak Femtopat Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #3 OrangeWolf1 dedi: Discord sürüm ile alakalı olabilir. Versiyon uyuşmazlığı giderici denediniz mi? Genişletmek için tıkla... duymadım daha önce nedir hocam Artı 0 Eksi
OrangeWolf1 dedi: Discord sürüm ile alakalı olabilir. Versiyon uyuşmazlığı giderici denediniz mi? Genişletmek için tıkla... duymadım daha önce nedir hocam