Çözüldü Discord emoji sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kenzai

Megapat
Yer
Trondheim
Şimdi sorunum şöyle ki aşağıdaki resimlerde göründüğü gibi bir tarafta rol almak için emojileri görebiliyorum, ama diğer hesapta alamıyorum. Bunun için yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• as.PNG
    as.PNG
    11,6 KB · Görüntüleme: 819
  • sa.PNG
    sa.PNG
    10,5 KB · Görüntüleme: 704
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Büyük ihtimalle yetkisi yok diğer hesabınızın. Aynı rollerin olduğundan emin olun.

Başka bir hesaptan baktım zaten hocam görünmüyor işte rol alamıyorum görünmediği için.
Konu çözüldü kendim buldum, ayarlar > metin ve resimler > "mesajlarda emoji tepkilerini göster" açılacak.
Büyük ihtimalle yetkisi yok diğer hesabınızın. Aynı rollerin olduğundan emin olun.

Başka bir hesaptan baktım zaten hocam görünmüyor işte rol alamıyorum görünmediği için.
Konu çözüldü kendim buldum, ayarlar > metin ve resimler > "mesajlarda emoji tepkilerini göster" açılacak.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı