Discord emojiler oynamıyor

Merhaba, Discord'da önceden Nitro'su olanlar hareket eden emoji attığı zaman direkt olarak oynuyordu ama yeni gelen güncelleme ile imleci üstüne getirerek hareket ediyor. Bazen de Bug'a giriyor. Ayarlar da o kadar aradım aradım ama bulamadım. Kısacası sorunum imleci emojinin üstüne getirmeden hareket etmesini nasıl sağlarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Discord'da azaltılmış hareket ayarından dolayı emojiler otomatik olarak hareket emiyordur. Aşağıda da görüldüğü gibi aktif değildir.

Azaltilmis.png

Bunu ayarlamak için Discord'da Ayarlar > Görünüm > Erişilebilirlik bölümünün altındaki "Azaltılmış Hareketlilik" seçeneği bulunacaktır. Oradaki "Bilgisayarlar senkroize et" seçeneğindeki işareti kaldırırsanız altında bulunan "Azaltılmış Hareketlilik" seçeneği aktifleşecektir ve kapatmanız gerekmektedir.
Nasil-Ayarlanir.png
Son olarak ilk başta gördüğünüz ayarı aktifleştirerek emojilerin otomatik olarak hareket etmesini sağlayabilirsiniz.
Tamamlandi.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı