Rehber Discord engel kaldırma (oyunlarda ping sorunu olmadan)

tragedypf

Hectopat
-İlk öncelikle WARP ı indiriyoruz.

-https://dash.cloudflare.com/
Adresine gidin ve kayıt veya giriş yapın.

-Kayıt olduktan sonra panelin sol tarafındaki yerden Zero Trust bölümüne tıklayın.

-Zero Trust kısmına girdikten sonra herhangi bir takım ismi seçin ama unutmazsanız daha iyi olur. (unutur iseniz dahi geri bulabilirsiniz)

Seçtikten sonra karşınıza satın alım planları gelmesi lazım ve buradan ücretsiz planı seçin ve bilgilerinizi girin (kartın içinde illa para olmak zorunda değil sanal kart girebilirsiniz)

-Açılan hesabınızla tekrardan adresine gidin (büyük ihtimal zaten ordasınız)
ve soldaki panelden aşağıdaki yolu izleyin:
>>
Bu kısımda: Add a group'a basın

1.Grubunuza bir isim belirleyin.
2. ''Set as default group'' yazısını tikleyin.
3. Selector seçeneğini ''Emails'' olarak ayarlayın.
4. Value kısmına kendi e-postanızı girin.
Şimdi tekrardan sol panelden şu yolu izleyin:
>
ve Buradan ''Device enrollment permissions'' kısmından Manage e girin

Açılan kısımdan ''Add a rule'' kısmına girin

Bastıktan sonra Aşağıdaki gibi ayarlayın ve Save e basın.

Tekrardan sol panelden şu yolu izleyin:
>

3 Noktaya
basıp Configure'ye tıklayın
ve burdanda Aşağı inip Include IPs and domains yapın ve Manage e tıklayın.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DC yerine Discord yazın.

Bu kısımda ise sırayla sitedeki bilgileri giriyoruz:
(technopat domainleri reklam gördüğü için atamıyorum bu yüzden sadece site ile paylaşabiliyorum.)

Link: discord domain ve ip - Pastebin Türkçe

Sırasıyla bu bilgileri girin ve save basın.

Eğer ki olmazsa (düşük ihtimal) daha fazla ip adresine şuradan bakabilirsiniz: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Uygulamayı açın ve sırasıyla Ayarlar>Tercihler>Hesap>Cloudflare Zero Trust ile oturum aç>Takım adını gir

Ve başta koyduğunuz takım ismini buraya yazın.
Bitti.
Ekstralar:

-Biraz gereksiz uzun veya kötü bi sunum ile anlatmış olabilirim ilk rehberim

-Bunu yaptıktan sonra + olarak görev yöneticisini açıp başlangıçtan WARP'ı etkinleştirildi yaparsanız bir daha hiç dokunmanıza gerek kalmadan kullanabilirsiniz.

-Bu yol ile sadece Discord'da IP değişikliği yapmış oldunuz yani ondan başka hiçbir oyun ya da farklı uygulamaya etki etmeyecek (Discord'da arkadaşlarımla sohbet ettim ve yayın açtım herhangi bir ağ düşüklülüğü göremedim hatta daha akıcı bile oldu nedense)

-Bu yol ile Roblox veya daha farklı ülkemizde yasaklanan uygulamaları da kullanabilirsiniz (IP ve domain ekleme kısmına uygulamaların domain veya IPadreslerini) yazın.

-Çokca split tünnel VPN denedim fakat doğru düzgün olanlar paralı, bedava olanlar ise ya kısıtlı ya da performansı kaybı yaşatıyor o yüzden en mantıklı seçenek Zero Trust'tu ve hiçbir eksisi de yok kendimce.

Dosya Ekleri

• 1728921502765.png
    24 KB · Görüntüleme: 130
  • 1728922007491.png
    486,7 KB · Görüntüleme: 122
  • 1728922048900.png
    492,2 KB · Görüntüleme: 123
  • 1728922951866.png
    7,3 KB · Görüntüleme: 108
  • 1728923258671.png
    225,2 KB · Görüntüleme: 110
  • 1728924079502.png
    2,9 KB · Görüntüleme: 111
  • 1728924092848.png
    2,9 KB · Görüntüleme: 108
  • 1728925221204.png
    3,7 KB · Görüntüleme: 106
  • 1728925225528.png
    3,7 KB · Görüntüleme: 114
  • 1728925297683.png
    10,3 KB · Görüntüleme: 115
  • 1728925342616.png
    5,4 KB · Görüntüleme: 117
Ne kadar güvenli tartışılır
Güvenlik açısından çokca ayar var direkt cloudflaren kendisinden bahsediyorsanız bilemiyorum hocam dünyadaki %25 internet trafiğine sahip bi firma Zero Trust ında güvenlik ve kişiselleştirme için olduğunu biliyorum ki bu sayede split tunnel açılabiliyor

Emeğine sağlık kankam bayağı uğraşmışsın şahsen bende işe yaradı ama şu IP ekleme olayı yordu bir tık yine de işe yaradı

Hocam çok teşekkürler emeğine sağlık. Ben WARP'ı normal olarak bu ayarları yapmadan denemiştim Discord'da ve bilgisayarımda ağırlığa sebep olmuştu. Bu şekilde yapınca gerçekten çok akıcı çalıştı. Sağ olasın.

Rica ederim hocam, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Ben yaptım ve arkadaşlar bana bağlanarak Discord'a 40-50 ms gecikmelerle bağlanabildik. Her şey gayet iyi duruyor fakat aklımızdaki tek soru işlem başımızı ağrıtır mı?

Uğraşmama kesinlikle değdi oldukça akıcı çalışıyor, emeğine sağlık hocam. Çok güzel bir yöntem olmuş.

Ben yaptım ve arkadaşlar bana bağlanarak Discord'a 40-50 ms gecikmelerle bağlanabildik. Her şey gayet iyi duruyor fakat aklımızdaki tek soru işlem başımızı ağrıtır mı?
Baş ağrıtmaktan kastettiğiniz nedir hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…