A Allison Femtopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar, benim envanterimde nitrom var fakat kullanamıyorum. Sebebi nedir, lütfen, yardım eder misin? Dosya Ekleri ekran.PNG 201,9 KB · Görüntüleme: 145
Arkadaşlar, benim envanterimde nitrom var fakat kullanamıyorum. Sebebi nedir, lütfen, yardım eder misin?
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 8 Ağustos 2021 #2 Allison dedi: Arkadaşlar, benim envanterimde nitrom var fakat kullanamıyorum. Sebebi nedir, lütfen, yardım eder misin? Genişletmek için tıkla... Abone ola bas dostum, 0$ olarak gözükecek. Artı 0 Eksi
Allison dedi: Arkadaşlar, benim envanterimde nitrom var fakat kullanamıyorum. Sebebi nedir, lütfen, yardım eder misin? Genişletmek için tıkla... Abone ola bas dostum, 0$ olarak gözükecek.
KS KS A Allison Femtopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #3 psdkgo dedi: Abone ola bas dostum, 0$ olarak gözükecek. Genişletmek için tıkla... Böyle diyor fakat yeterli bakiye yok diyor dostum Dosya Ekleri sss.PNG 26,5 KB · Görüntüleme: 109 Artı 0 Eksi
psdkgo dedi: Abone ola bas dostum, 0$ olarak gözükecek. Genişletmek için tıkla... Böyle diyor fakat yeterli bakiye yok diyor dostum
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 9 Ağustos 2021 #4 Allison dedi: Böyle diyor fakat yeterli bakiye yok diyor dostum Genişletmek için tıkla... 0$ diyor işte? Bir dolar olan bir kart gerekiyor, bir doları çekiyor sonra geri iade ediyor. (Güvenlik için) Son düzenleme: 9 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
Allison dedi: Böyle diyor fakat yeterli bakiye yok diyor dostum Genişletmek için tıkla... 0$ diyor işte? Bir dolar olan bir kart gerekiyor, bir doları çekiyor sonra geri iade ediyor. (Güvenlik için)
CidQu Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 522 Çözümler 8 9 Ağustos 2021 #5 psdkgo dedi: İninal kart falan varsa onu yaz abone ol de 0₺ olsa bile olucaktır Genişletmek için tıkla... Hayır, artık yeni gelen kurala göre kartında en az 1USD olması lazım. Önce kartından 1USD çekiyor nitroyu veriyor sonra iade ediyor. Artı 0 Eksi
psdkgo dedi: İninal kart falan varsa onu yaz abone ol de 0₺ olsa bile olucaktır Genişletmek için tıkla... Hayır, artık yeni gelen kurala göre kartında en az 1USD olması lazım. Önce kartından 1USD çekiyor nitroyu veriyor sonra iade ediyor.
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 9 Ağustos 2021 #6 CidQu dedi: Hayır, artık yeni gelen kurala göre kartında en az 1USD olması lazım. Önce kartından 1USD çekiyor nitroyu veriyor sonra iade ediyor. Genişletmek için tıkla... Değişmiş, bende eskiden kullanmıştım. Dediğiniz gibi bir dolar olan bir kart bulması lazım. Artı 0 Eksi
CidQu dedi: Hayır, artık yeni gelen kurala göre kartında en az 1USD olması lazım. Önce kartından 1USD çekiyor nitroyu veriyor sonra iade ediyor. Genişletmek için tıkla... Değişmiş, bende eskiden kullanmıştım. Dediğiniz gibi bir dolar olan bir kart bulması lazım.
CapsNumScroll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.071 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #7 psdkgo dedi: Değişmiş, bende eskiden kullanmıştım. Dediğiniz gibi bir dolar olan bir kart bulması lazım. Genişletmek için tıkla... Dolar değil 9 TL olması lazım yani 1 dolar. Artı 0 Eksi
psdkgo dedi: Değişmiş, bende eskiden kullanmıştım. Dediğiniz gibi bir dolar olan bir kart bulması lazım. Genişletmek için tıkla... Dolar değil 9 TL olması lazım yani 1 dolar.
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.438 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #8 Anne veya babanın kartını iste 9 TL çekip geri iade edeceğini söyle onların kartıyla nitro al. Artı 0 Eksi
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 9 Ağustos 2021 #9 CapsNumScroll dedi: Dolar değil 9 TL olması lazım yani 1 dolar. Genişletmek için tıkla... Bir dolar işte yazmayı unutmuşum, uykuluyum. Artı 0 Eksi
CapsNumScroll dedi: Dolar değil 9 TL olması lazım yani 1 dolar. Genişletmek için tıkla... Bir dolar işte yazmayı unutmuşum, uykuluyum.
KS KS A Allison Femtopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #10 psdkgo dedi: Bir dolar işte yazmayı unutmuşum, uykuluyum. Genişletmek için tıkla... Nitro abonelikler kısmından gitti ve böyle diyor karta 9 tl atarsam olacak mıdır? Dosya Ekleri saaaa.PNG 9,4 KB · Görüntüleme: 62 Artı 0 Eksi
psdkgo dedi: Bir dolar işte yazmayı unutmuşum, uykuluyum. Genişletmek için tıkla... Nitro abonelikler kısmından gitti ve böyle diyor karta 9 tl atarsam olacak mıdır?