A Allison Femtopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar, benim envanterimde nitrom var fakat kullanamıyorum. Sebebi nedir, lütfen, yardım eder misin? Dosya Ekleri ekran.PNG 201,9 KB · Görüntüleme: 145
Arkadaşlar, benim envanterimde nitrom var fakat kullanamıyorum. Sebebi nedir, lütfen, yardım eder misin?
CidQu Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 522 Çözümler 8 9 Ağustos 2021 #11 CapsNumScroll dedi: Dolar değil 9 TL olması lazım yani 1 dolar. Genişletmek için tıkla... Benim kartım yurtdışı olduğu için içinden 0.88EUR çekmeye çalıştı ondan 1 Dolar demiştim 9tl olabilir doğrudur. Artı 0 Eksi
CapsNumScroll dedi: Dolar değil 9 TL olması lazım yani 1 dolar. Genişletmek için tıkla... Benim kartım yurtdışı olduğu için içinden 0.88EUR çekmeye çalıştı ondan 1 Dolar demiştim 9tl olabilir doğrudur.
S Suiceninsan Attopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 63 9 Ağustos 2021 #12 psdkgo dedi: Değişmiş, bende eskiden kullanmıştım. Dediğiniz gibi bir dolar olan bir kart bulması lazım. Genişletmek için tıkla... Ben de var. Allison dedi: Nitro abonelikler kısmından gitti ve böyle diyor karta 9 tl atarsam olacak mıdır? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
psdkgo dedi: Değişmiş, bende eskiden kullanmıştım. Dediğiniz gibi bir dolar olan bir kart bulması lazım. Genişletmek için tıkla... Ben de var. Allison dedi: Nitro abonelikler kısmından gitti ve böyle diyor karta 9 tl atarsam olacak mıdır? Genişletmek için tıkla... Evet.
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 9 Ağustos 2021 #13 Allison dedi: Nitro abonelikler kısmından gitti ve böyle diyor karta 9 tl atarsam olacak mıdır? Genişletmek için tıkla... Bekleyen diyor, para çekildiyse birazdan gelir muhtemelen. Artı 0 Eksi
Allison dedi: Nitro abonelikler kısmından gitti ve böyle diyor karta 9 tl atarsam olacak mıdır? Genişletmek için tıkla... Bekleyen diyor, para çekildiyse birazdan gelir muhtemelen.