huseyincags Kilopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #11 tavsiyeniz ne yönde durum iyiye gitmiyor bu konuda, ne yazık ki discord rakipsiz bir uygulama ona yakın bir uygulama dahi yapılamadı.
tavsiyeniz ne yönde durum iyiye gitmiyor bu konuda, ne yazık ki discord rakipsiz bir uygulama ona yakın bir uygulama dahi yapılamadı.
7 790529 Picopat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 727 17 Mart 2025 #12 huseyincags dedi: Tavsiyeniz ne yönde durum iyiye gitmiyor bu konuda, ne yazık ki Discord rakipsiz bir uygulama ona yakın bir uygulama dahi yapılamadı. Genişletmek için tıkla... Açılmaz hocam artık geride bırakıp önümüze bakmam gerek silin PC'den boş verin.
huseyincags dedi: Tavsiyeniz ne yönde durum iyiye gitmiyor bu konuda, ne yazık ki Discord rakipsiz bir uygulama ona yakın bir uygulama dahi yapılamadı. Genişletmek için tıkla... Açılmaz hocam artık geride bırakıp önümüze bakmam gerek silin PC'den boş verin.
Burhan61 Decapat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 1.335 Çözümler 17 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 3 2200U - Radeon Vega 3 - 8 GB 2400 MHZ - 256 GB SSD //HP 255 G7\\ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mart 2025 #13 Kolay kolay açılmaz, ben alternatif uygulamalara yöneldim. DNS ile girsek bile eski aktifliği yok artık.
Kolay kolay açılmaz, ben alternatif uygulamalara yöneldim. DNS ile girsek bile eski aktifliği yok artık.
T TekAdam Decapat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 553 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #14 Hani açılıyordu?
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.906 Makaleler 1 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #15 TekAdam dedi: Hani açılıyordu? Genişletmek için tıkla... Herkes açılmayacağını söyledi zaten, maalesef uzunca bir süre kapalı kalacak gibi.
TekAdam dedi: Hani açılıyordu? Genişletmek için tıkla... Herkes açılmayacağını söyledi zaten, maalesef uzunca bir süre kapalı kalacak gibi.
poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.235 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #16 TekAdam dedi: Hani açılıyordu? Genişletmek için tıkla... Logları veriyorlar diye haber yapmışlardı çok inanmamıştım zaten vereceklerine. Discord dünyanın sonu gelse anca milletin loglarını verir. 10'larca ülkenin logunu vermiyorlar bizimkini mi verecekler? Ayrıca discord Türkiyeyi pek tiye almıyor zaten
TekAdam dedi: Hani açılıyordu? Genişletmek için tıkla... Logları veriyorlar diye haber yapmışlardı çok inanmamıştım zaten vereceklerine. Discord dünyanın sonu gelse anca milletin loglarını verir. 10'larca ülkenin logunu vermiyorlar bizimkini mi verecekler? Ayrıca discord Türkiyeyi pek tiye almıyor zaten
Yuuki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.689 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #17 Eski tadı tuzu yok işimizi görmese gram uğraşmayız.
T TekAdam Decapat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 553 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #18 Yuuki dedi: Eski tadı tuzu yok işimizi görmese gram uğraşmayız. Genişletmek için tıkla... Eski tadı niye yok, çünkü kullanıcı kalmadı. Engel kaldırılırsa eski tadı gelir.
Yuuki dedi: Eski tadı tuzu yok işimizi görmese gram uğraşmayız. Genişletmek için tıkla... Eski tadı niye yok, çünkü kullanıcı kalmadı. Engel kaldırılırsa eski tadı gelir.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.906 Makaleler 1 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #19 TekAdam dedi: Eski tadı niye yok, çünkü kullanıcı kalmadı. Engel kaldırılırsa eski tadı gelir. Genişletmek için tıkla... Çoğu kişinin tekrar kullanacağını sanmıyorum, her şartta kullanacak olanlar VPN ile kullanıyor zaten.
TekAdam dedi: Eski tadı niye yok, çünkü kullanıcı kalmadı. Engel kaldırılırsa eski tadı gelir. Genişletmek için tıkla... Çoğu kişinin tekrar kullanacağını sanmıyorum, her şartta kullanacak olanlar VPN ile kullanıyor zaten.