hxrtz Centipat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #1 Temp mail ile bir hesap açtım ve maili değişecektim fakat unuttum. Hesaba Nitro aldığım için maili değişmek istiyorum. Nasıl değiştirebilirim?
Temp mail ile bir hesap açtım ve maili değişecektim fakat unuttum. Hesaba Nitro aldığım için maili değişmek istiyorum. Nasıl değiştirebilirim?
41p3r Decapat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 199 17 Temmuz 2023 #2 temp mailine birdaha giremiyorsun diye biliyorum siteden çıkınca maili siliyor değiştiremezsin
hxrtz Centipat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #3 41p3r dedi: temp mailine birdaha giremiyorsun diye biliyorum siteden çıkınca maili siliyor değiştiremezsin Genişletmek için tıkla... Support ile bir yolu yok mu? Hangi support seçeneğini seçebilirim?
41p3r dedi: temp mailine birdaha giremiyorsun diye biliyorum siteden çıkınca maili siliyor değiştiremezsin Genişletmek için tıkla... Support ile bir yolu yok mu? Hangi support seçeneğini seçebilirim?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.223 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #4 Büyük ihtimal değiştiremezsiniz. Ama her ihtimale karşılık Discord destek ile iletişime geçin. Belki bir yolu vardır. Discord support.discord.com
Büyük ihtimal değiştiremezsiniz. Ama her ihtimale karşılık Discord destek ile iletişime geçin. Belki bir yolu vardır. Discord support.discord.com
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 17 Temmuz 2023 #5 Discord ile iletişime geçip mail çalındığını artık erişemediğini söyle onlar büyük ihtimal senden kanıt isteyecekler hesabın ile ilgili sorular sorarlar onları cevaplarsan sorunu çözebilirler ama kabul etmeyebilirler
Discord ile iletişime geçip mail çalındığını artık erişemediğini söyle onlar büyük ihtimal senden kanıt isteyecekler hesabın ile ilgili sorular sorarlar onları cevaplarsan sorunu çözebilirler ama kabul etmeyebilirler
41p3r Decapat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 199 17 Temmuz 2023 #6 ben doğrulama kodumu kaybetmiştim e posta şifre vs duruyordu sadece hesabı silmede yardımcı olabileceklerini söylediler
ben doğrulama kodumu kaybetmiştim e posta şifre vs duruyordu sadece hesabı silmede yardımcı olabileceklerini söylediler