Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar benim arkada 2 tane oyunum açık sadece 1 tanesinin Discord da oynuyor olarak gözükmesini istiyorum. Ancak diğeri de gözüküyor. Nasıl ayarlayabilirim bunu? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2022
Arkadaşlar benim arkada 2 tane oyunum açık sadece 1 tanesinin Discord da oynuyor olarak gözükmesini istiyorum. Ancak diğeri de gözüküyor. Nasıl ayarlayabilirim bunu?
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 3.023 Çözümler 2 Yer İzmir 16 Ocak 2022 #2 Ayarlar oyun etkinliği kısmında kurcalasaniz bulursunuz.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #3 LEGEND.35 dedi: Ayarlar oyun etkinliği kısmında kurcalasaniz bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Bulamadım.
LEGEND.35 dedi: Ayarlar oyun etkinliği kısmında kurcalasaniz bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Bulamadım.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 3.023 Çözümler 2 Yer İzmir 16 Ocak 2022 #4 Heiwa9 dedi: Bulamadım. Genişletmek için tıkla... Oyun etkinliği kısmında durum kısmında gözükmesini istediğiniz oyunu yazdınız mı?
Heiwa9 dedi: Bulamadım. Genişletmek için tıkla... Oyun etkinliği kısmında durum kısmında gözükmesini istediğiniz oyunu yazdınız mı?
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #5 LEGEND.35 dedi: Oyun etkinliği kısmında durum kısmında gözükmesini istediğiniz oyunu yazdınız mı? Genişletmek için tıkla... Nerede hocam?
LEGEND.35 dedi: Oyun etkinliği kısmında durum kısmında gözükmesini istediğiniz oyunu yazdınız mı? Genişletmek için tıkla... Nerede hocam?
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 3.023 Çözümler 2 Yer İzmir 16 Ocak 2022 #6 Heiwa9 dedi: Eki Görüntüle 1271959 Nerede hocam? Genişletmek için tıkla... Oyunu görmüyor musun kısmından oyun adını yazman lazım bir de bu temayı nasıl yaptınız?
Heiwa9 dedi: Eki Görüntüle 1271959 Nerede hocam? Genişletmek için tıkla... Oyunu görmüyor musun kısmından oyun adını yazman lazım bir de bu temayı nasıl yaptınız?
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #7 LEGEND.35 dedi: Oyunu görmüyor musun kısmından oyun adını yazman lazım bir de bu temayı nasıl yaptınız? Genişletmek için tıkla... Betterdiscord kullanıyorum hocam. LEGEND.35 dedi: Oyunu görmüyor musun kısmından oyun adını yazman lazım bir de bu temayı nasıl yaptınız? Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam tekrar istemediğim oyuna değiştiriyor otomatikten.
LEGEND.35 dedi: Oyunu görmüyor musun kısmından oyun adını yazman lazım bir de bu temayı nasıl yaptınız? Genişletmek için tıkla... Betterdiscord kullanıyorum hocam. LEGEND.35 dedi: Oyunu görmüyor musun kısmından oyun adını yazman lazım bir de bu temayı nasıl yaptınız? Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam tekrar istemediğim oyuna değiştiriyor otomatikten.