Rows Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 253 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #1 FiveM oynuyorum sonra Discord'da hile kontrolüne girerken bir anda 20GB - 15GB RAM kullanmaya başlıyor. Herhangi bir plugin vs kullanmıyorum.
FiveM oynuyorum sonra Discord'da hile kontrolüne girerken bir anda 20GB - 15GB RAM kullanmaya başlıyor. Herhangi bir plugin vs kullanmıyorum.
Windocuk Centipat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 233 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #2 Discord'a ayarlar'a girin. Gelişmiş seçeneğinden Donanım İvmesi'ni kapatın. Discord yeniden başlatılacak.
Discord'a ayarlar'a girin. Gelişmiş seçeneğinden Donanım İvmesi'ni kapatın. Discord yeniden başlatılacak.
Rows Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 253 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #3 Windocuk dedi: Eki Görüntüle 2283101 Discord'a ayarlar'a girin. Gelişmiş seçeneğinden Donanım İvmesi'ni kapatın. Discord yeniden başlatılacak. Genişletmek için tıkla... yok hocam hala aynı
Windocuk dedi: Eki Görüntüle 2283101 Discord'a ayarlar'a girin. Gelişmiş seçeneğinden Donanım İvmesi'ni kapatın. Discord yeniden başlatılacak. Genişletmek için tıkla... yok hocam hala aynı
Windocuk Centipat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 233 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #4 serkanyoruk92 dedi: Kaç tane sunucuya katıldın? Ve bu sunucular RAM kullanımını arttırıyor olabilir fazla Discord kullanmıyorum fakat öyle düşünüyorum, Katıldığın sunucularda çok fazla mesajlaşma ve resim gönderme oluyorsa normaldir. Genişletmek için tıkla... Hocam bende bunlardan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.
serkanyoruk92 dedi: Kaç tane sunucuya katıldın? Ve bu sunucular RAM kullanımını arttırıyor olabilir fazla Discord kullanmıyorum fakat öyle düşünüyorum, Katıldığın sunucularda çok fazla mesajlaşma ve resim gönderme oluyorsa normaldir. Genişletmek için tıkla... Hocam bende bunlardan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.
Rows Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 253 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #5 Windocuk dedi: Hocam bende bunlardan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 100 sunucu var haklı ama çok saçma bir anda yükseliyor normalde 1gb falan.
Windocuk dedi: Hocam bende bunlardan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 100 sunucu var haklı ama çok saçma bir anda yükseliyor normalde 1gb falan.