GainEager Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 681 Çözümler 1 Yer Fox River 15 Eylül 2021 #1 Bir fotoğrafın bağlantı adresini kopyalayacakken yanlışlıkla bağlantıyı aça tıkladım. Link cdn discordapp ile başlayan bir linkti. Bir şey olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2021
Bir fotoğrafın bağlantı adresini kopyalayacakken yanlışlıkla bağlantıyı aça tıkladım. Link cdn discordapp ile başlayan bir linkti. Bir şey olur mu?
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 15 Eylül 2021 #2 Olmaz. Güvenmiyorsanız tarayıcıyı sıfırlayın.
waxon Decipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 15 Eylül 2021 #3 GainEager dedi: Bir fotoğrafın bağlantı adresini kopyalayacakken yanlışlıkla bağlantıyı aça tıkladım. Link cdn discordapp ile başlayan bir linkti. Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir şey olmaz bende Discord'da güzel bir pp gördüğüm zaman bu şekilde kaydedebiliyorum.
GainEager dedi: Bir fotoğrafın bağlantı adresini kopyalayacakken yanlışlıkla bağlantıyı aça tıkladım. Link cdn discordapp ile başlayan bir linkti. Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir şey olmaz bende Discord'da güzel bir pp gördüğüm zaman bu şekilde kaydedebiliyorum.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 15 Eylül 2021 #4 GainEager dedi: Bir fotoğrafın bağlantı adresini kopyalayacakken yanlışlıkla bağlantıyı aça tıkladım. Link cdn discordapp ile başlayan bir linkti. Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... cdn.discordapp.com Discord'un kendi sitesi zaten. Endişelenmeye gerek yok.
GainEager dedi: Bir fotoğrafın bağlantı adresini kopyalayacakken yanlışlıkla bağlantıyı aça tıkladım. Link cdn discordapp ile başlayan bir linkti. Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... cdn.discordapp.com Discord'un kendi sitesi zaten. Endişelenmeye gerek yok.
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.613 Çözümler 93 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #5 Selamünaleyküm. Hayır olmaz. Güvenle bakabilirsiniz.