LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 4 Haziran 2018 #1 FredBoat Kullandığım bot bu ama fazla anlamadım. Müzikleri falan çalıyor ama biraz lag oluyor. Youtube açtığın kalitede olmuyor bazı müzikler. Müzik kalitesini neye göre açıyor mesela. 480p açsın istiyorum sonuçta müzik. Böyle ince ayarları var mı?
FredBoat Kullandığım bot bu ama fazla anlamadım. Müzikleri falan çalıyor ama biraz lag oluyor. Youtube açtığın kalitede olmuyor bazı müzikler. Müzik kalitesini neye göre açıyor mesela. 480p açsın istiyorum sonuçta müzik. Böyle ince ayarları var mı?
CoffinShaker Hectopat Katılım 26 Temmuz 2014 Mesajlar 562 Makaleler 1 Yer Kentucky 4 Haziran 2018 #2 İnce ayarları var mıdır bilmiyorum yardımcı olacak vardır. Eğer yok ise alternatif olarak rythm bot'u önerebilirim bir deneyin derim. Artı 0 Eksi
İnce ayarları var mıdır bilmiyorum yardımcı olacak vardır. Eğer yok ise alternatif olarak rythm bot'u önerebilirim bir deneyin derim.
KS KS LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 4 Haziran 2018 #3 CoffinShaker dedi: İnce ayarları var mıdır bilmiyorum yardımcı olacak vardır. Eğer yok ise alternatif olarak rythm bot'u önerebilirim bir deneyin derim. Genişletmek için tıkla... Sanırım bu bot biraz popüler o yüzden bazen lag oluyor. Ping bakıyorum bazen 350, bazen de 30 oluyor tam çözemedim. Artı 0 Eksi
CoffinShaker dedi: İnce ayarları var mıdır bilmiyorum yardımcı olacak vardır. Eğer yok ise alternatif olarak rythm bot'u önerebilirim bir deneyin derim. Genişletmek için tıkla... Sanırım bu bot biraz popüler o yüzden bazen lag oluyor. Ping bakıyorum bazen 350, bazen de 30 oluyor tam çözemedim.