Çözüldü Discord gelen arkadaşlık isteklerini direkt reddetmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Discord gelen arkadaşlık isteklerini kabul etmek istemiyorum ve ayarlarda gelen arkadaşlık isteklerini kabul etme diye bir seçenek yok, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Discord gelen arkadaşlık isteklerini kabul etmek istemiyorum ve ayarlarda gelen arkadaşlık isteklerini kabul etme diye bir seçenek yok, ne yapmalıyım?
Arkadaşlık isteklerini kapatabilirsiniz. Gelen istekleri direkt olarak reddeden bir ayar yok.

Çözüm
Discord'un olayı bu değil mi ama sosyalleşmek yeni insanlar tanımak Instagram'da 0 takipçi ile dolaşmak gibi bir şey olmuyor mu bu?

Arkadaşlık isteklerini kapatabilirsiniz. Gelen istekleri direkt olarak reddeden bir ayar yok.

Eki Görüntüle 1917717

Çok teşekkürler oldu. <3

Discord'un olayı bu değil mi ama sosyalleşmek yeni insanlar tanımak Instagram'da 0 takipçi ile dolaşmak gibi bir şey olmuyor mu bu?

Yaşadığım birkaç şey var ve o insanlar istek gönderip duruyor eğer ki kabul edersem küfürden dolayı banlanabilirim.

Bunu yapabilirsin dostum.

Teşekkürler oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…