Oldus Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #11 533388 dedi: İngilizce, İngilizce, İngilizce eğer bu tarz bir site yapmak istiyorsan İngilizce bilmelisin. Ama şimdilik idare eder. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Paralı bu.
533388 dedi: İngilizce, İngilizce, İngilizce eğer bu tarz bir site yapmak istiyorsan İngilizce bilmelisin. Ama şimdilik idare eder. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Paralı bu.
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 10 Kasım 2023 #12 Oldus dedi: Paralı bu. Genişletmek için tıkla... Ne paralı?
Oldus Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #13 533388 dedi: Ne paralı? Genişletmek için tıkla... Site.
GTX 1060 6GB Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.202 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #14 Kankam sen çok ileri atlamışsın. O kadar az bilgiyle discord gibi bir site yapmanız ne yazık ki mümkün değil. Daha basit şeyler denemelisiniz.
Kankam sen çok ileri atlamışsın. O kadar az bilgiyle discord gibi bir site yapmanız ne yazık ki mümkün değil. Daha basit şeyler denemelisiniz.
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 10 Kasım 2023 #15 Oldus dedi: Site. Genişletmek için tıkla... O zaman İngilizce videoyu izle bakalım illaki bir yolu vardır.
Oldus dedi: Site. Genişletmek için tıkla... O zaman İngilizce videoyu izle bakalım illaki bir yolu vardır.
Oldus Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #16 GTX 1060 6GB dedi: Kankam sen çok ileri atlamışsın. O kadar az bilgiyle Discord gibi bir site yapmanız ne yazık ki mümkün değil. Daha basit şeyler denemelisiniz. Genişletmek için tıkla... Zor değil mi ben önceden denedim kayıt yeri oluyor devamı gelmiyor başke şeyler deneyeyim o zaman oyun filan.
GTX 1060 6GB dedi: Kankam sen çok ileri atlamışsın. O kadar az bilgiyle Discord gibi bir site yapmanız ne yazık ki mümkün değil. Daha basit şeyler denemelisiniz. Genişletmek için tıkla... Zor değil mi ben önceden denedim kayıt yeri oluyor devamı gelmiyor başke şeyler deneyeyim o zaman oyun filan.
GTX 1060 6GB Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.202 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #17 Oldus dedi: Zor değil mi ben önceden denedim kayıt yeri oluyor devamı gelmiyor başke şeyler deneyeyim o zaman oyun filan. Genişletmek için tıkla... Hocam kayıt yeri çok da zor bir şey değil ki
Oldus dedi: Zor değil mi ben önceden denedim kayıt yeri oluyor devamı gelmiyor başke şeyler deneyeyim o zaman oyun filan. Genişletmek için tıkla... Hocam kayıt yeri çok da zor bir şey değil ki
Oldus Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #18 GTX 1060 6GB dedi: Hocam kayıt yeri çok da zor bir şey değil ki Genişletmek için tıkla... Değil zaten ama başka sayfaya geçebilsem devamı gelirdi.
GTX 1060 6GB dedi: Hocam kayıt yeri çok da zor bir şey değil ki Genişletmek için tıkla... Değil zaten ama başka sayfaya geçebilsem devamı gelirdi.
GTX 1060 6GB Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.202 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #19 Oldus dedi: Değil zaten ama başka sayfaya geçebilsem devamı gelirdi. Genişletmek için tıkla... Başka sayfaya geçmekte nasıl problem yaşıyorsunuz şifreyi girdikten sonra ne oluyor?
Oldus dedi: Değil zaten ama başka sayfaya geçebilsem devamı gelirdi. Genişletmek için tıkla... Başka sayfaya geçmekte nasıl problem yaşıyorsunuz şifreyi girdikten sonra ne oluyor?
Oldus Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #20 GTX 1060 6GB dedi: Başka sayfaya geçmekte nasıl problem yaşıyorsunuz şifreyi girdikten sonra ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Yani başka sayfa yapmaya çalışıyom eklıyorum filan yine aynı sayfada kalıyorum ileri gitmiyor.
GTX 1060 6GB dedi: Başka sayfaya geçmekte nasıl problem yaşıyorsunuz şifreyi girdikten sonra ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Yani başka sayfa yapmaya çalışıyom eklıyorum filan yine aynı sayfada kalıyorum ileri gitmiyor.