S SKALKAN Hectopat Katılım 4 Mart 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2017 #1 Bu zamanlarda çok bilinen sohbet programı olan Discord, kurulum dosyasını açarken hata veriyor. Kaç kere silip yeniden indirme yapsamda bir işe yaramadı ve internette ki tüm çözümleri denedim yine de etkisi olmadı. Hata fotoğrafta yer alıyor.
Bu zamanlarda çok bilinen sohbet programı olan Discord, kurulum dosyasını açarken hata veriyor. Kaç kere silip yeniden indirme yapsamda bir işe yaramadı ve internette ki tüm çözümleri denedim yine de etkisi olmadı. Hata fotoğrafta yer alıyor.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 29 Ağustos 2017 #2 İşletim sisteminiz bu programı çalıştırmak için gereken özelliklerden yoksun. Ya Windows güncelleştirmelerini yapın ya da doğrudan Windows 10'a geçin.
İşletim sisteminiz bu programı çalıştırmak için gereken özelliklerden yoksun. Ya Windows güncelleştirmelerini yapın ya da doğrudan Windows 10'a geçin.