I iboooooooo Femtopat Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #1 Discord girmek için DNS denedim ama DNS'ler calısmıyor.
TheArway Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #2 iboooooooo dedi: Discord girmek için DNS denedim ama DNS'ler calısmıyor. Genişletmek için tıkla... Antivirus programını kapatın. Kaspersky engelliyor.
iboooooooo dedi: Discord girmek için DNS denedim ama DNS'ler calısmıyor. Genişletmek için tıkla... Antivirus programını kapatın. Kaspersky engelliyor.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.390 Çözümler 23 Yer İstanbul 10 Nisan 2025 #3 iboooooooo dedi: Discord girmek için DNS denedim ama DNS'ler calısmıyor. Genişletmek için tıkla... Warp dene oda DNS değiştirici.
iboooooooo dedi: Discord girmek için DNS denedim ama DNS'ler calısmıyor. Genişletmek için tıkla... Warp dene oda DNS değiştirici.
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 10 Nisan 2025 #4 Kayra342727 dedi: WARP dene oda DNS değiştirici. Genişletmek için tıkla... WARP VPN gibi calisiyor. Ping artiyor ve internet hizi dusuruyor.
Kayra342727 dedi: WARP dene oda DNS değiştirici. Genişletmek için tıkla... WARP VPN gibi calisiyor. Ping artiyor ve internet hizi dusuruyor.
I iboooooooo Femtopat Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #5 TheArway dedi: Antivirus programını kapatın. Kaspersky engelliyor. Genişletmek için tıkla... Antivirüs yok
TheArway dedi: Antivirus programını kapatın. Kaspersky engelliyor. Genişletmek için tıkla... Antivirüs yok
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #6 Ahmet06han dedi: WARP VPN gibi calisiyor. Ping artiyor ve internet hizi dusuruyor. Genişletmek için tıkla... İki seçeneği oluyor WARP'in biri sadece DNS diğeri VPN gibi olan
Ahmet06han dedi: WARP VPN gibi calisiyor. Ping artiyor ve internet hizi dusuruyor. Genişletmek için tıkla... İki seçeneği oluyor WARP'in biri sadece DNS diğeri VPN gibi olan
I iboooooooo Femtopat Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #7 bbnoS dedi: İki seçeneği oluyor WARP'in biri sadece DNS diğeri VPN gibi olan Genişletmek için tıkla... Ben warpd indirdim ama nasıl dns gibi kullanicam
bbnoS dedi: İki seçeneği oluyor WARP'in biri sadece DNS diğeri VPN gibi olan Genişletmek için tıkla... Ben warpd indirdim ama nasıl dns gibi kullanicam
B bybakir42 Kilopat Zamanın Tanığı İnternet Kurdu Katılım 12 Ocak 2018 Mesajlar 1.028 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #8 Hangi firmadan internet hizmeti alıyorsunuz?
I iboooooooo Femtopat Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #9 bybakir42 dedi: Hangi firmadan internet hizmeti alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Turkcel (superonline)
bybakir42 dedi: Hangi firmadan internet hizmeti alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Turkcel (superonline)
B bybakir42 Kilopat Zamanın Tanığı İnternet Kurdu Katılım 12 Ocak 2018 Mesajlar 1.028 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #10 Superonline çok katı sansür uyguluyor, DNS gibi basit bir yöntemle aşamazsınız. GoodByeDPI gibi DPI Bypass araçları kullanmalısınız. Eğer Keenetic veya OpenWRT destekli bir modem kullanıyorsanız direkt modem içerisine de kurulabiliyor.
Superonline çok katı sansür uyguluyor, DNS gibi basit bir yöntemle aşamazsınız. GoodByeDPI gibi DPI Bypass araçları kullanmalısınız. Eğer Keenetic veya OpenWRT destekli bir modem kullanıyorsanız direkt modem içerisine de kurulabiliyor.