VirPro Picopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 136 2 Nisan 2023 #1 Selam arkadaşlar, ben çok eskiden bir Discord hesabım vardı ama Google hesabım kapandı ve giriş yapmaya çalıştığımda. "Yeni giriş bulundu e-postana bak" yazıyor. O hesapta çok fazla anım var.
Selam arkadaşlar, ben çok eskiden bir Discord hesabım vardı ama Google hesabım kapandı ve giriş yapmaya çalıştığımda. "Yeni giriş bulundu e-postana bak" yazıyor. O hesapta çok fazla anım var.
stud0001 Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 141 Yer İzmir, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #2 Discord destek'le iletişime geç.
Robotların Efendisi Femtopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 117 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #3 VirPro dedi: Selam arkadaşlar, ben çok eskiden bir Discord hesabım vardı ama Google hesabım kapandı ve giriş yapmaya çalıştığımda. "Yeni giriş bulundu e-postana bak" yazıyor. O hesapta çok fazla anım var. Genişletmek için tıkla... Hocam destekle iletişime geçin. Size yardım edeceklerdir.
VirPro dedi: Selam arkadaşlar, ben çok eskiden bir Discord hesabım vardı ama Google hesabım kapandı ve giriş yapmaya çalıştığımda. "Yeni giriş bulundu e-postana bak" yazıyor. O hesapta çok fazla anım var. Genişletmek için tıkla... Hocam destekle iletişime geçin. Size yardım edeceklerdir.
VirPro Picopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 136 7 Nisan 2023 #4 stud0001 dedi: Discord Destek'le iletişime geç. Genişletmek için tıkla... Şu anda geçiyorum güncellemeyi atacağım. Size bu konuda yardım edemeyiz diyorlar. Robotların Efendisi dedi: Hocam destekle iletişime geçin. Size yardım edeceklerdir. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 7 Nisan 2023
stud0001 dedi: Discord Destek'le iletişime geç. Genişletmek için tıkla... Şu anda geçiyorum güncellemeyi atacağım. Size bu konuda yardım edemeyiz diyorlar. Robotların Efendisi dedi: Hocam destekle iletişime geçin. Size yardım edeceklerdir. Genişletmek için tıkla...