ForexX1554 Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 265 Çözümler 2 22 Ekim 2020 #1 Discord'umda video(kamera) açtığımda görüntü açmıyor, görüntü yerine yükleniyorda kalıyor fakat Zoom, EBA ve WhatsApp görüntülü sohbette görüntü çalışıyor. Webcam sürücüsü güncel.
Discord'umda video(kamera) açtığımda görüntü açmıyor, görüntü yerine yükleniyorda kalıyor fakat Zoom, EBA ve WhatsApp görüntülü sohbette görüntü çalışıyor. Webcam sürücüsü güncel.
311989 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.727 Çözümler 7 28 Nisan 2021 #11 Hocam bilgisayar ayarlarından Discord'a kamera izni verdiniz mi? Ayarlar > Gizlilik > Kamera > Discord Edit: Arkadaş başta yazmış zaten. Görmemişim kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
Hocam bilgisayar ayarlarından Discord'a kamera izni verdiniz mi? Ayarlar > Gizlilik > Kamera > Discord Edit: Arkadaş başta yazmış zaten. Görmemişim kusura bakmayın.
KS KS ForexX1554 Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 265 Çözümler 2 28 Nisan 2021 #12 ozthedev dedi: Arka planda çalışan ve kameranızı kullanan başka uygulama olmadığından emin olun. Aynı problemi yaşıyordum SnapCam açıkmış arkada ondan dolayı olmuş. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu formattan sonra çözdüm. Artı 0 Eksi
ozthedev dedi: Arka planda çalışan ve kameranızı kullanan başka uygulama olmadığından emin olun. Aynı problemi yaşıyordum SnapCam açıkmış arkada ondan dolayı olmuş. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu formattan sonra çözdüm.