zendonix Kilopat Katılım 26 Şubat 2019 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #1 Superonline kullanıyorum GoodbyeDPI ile Discord'u sadece tarayıcıdan kullanabiliyorum. Discord Update failed yazısında kalıyor VPN ile girmeyi denedim o da işe yaramadı.
Superonline kullanıyorum GoodbyeDPI ile Discord'u sadece tarayıcıdan kullanabiliyorum. Discord Update failed yazısında kalıyor VPN ile girmeyi denedim o da işe yaramadı.
hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.439 Makaleler 1 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #2 GoodbyeDPI’yi kapat, DNS değiştir, Discord’u yeniden kur ve güvenlik duvarını kontrol et.
zendonix Kilopat Katılım 26 Şubat 2019 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #3 hebevnejs dedi: GoodbyeDPI'yi kapat, DNS değiştir, Discord'u yeniden kur ve güvenlik duvarını kontrol et. Genişletmek için tıkla... Hocam güvenlik duvarı kapalı açmam mı gerekiyor.
hebevnejs dedi: GoodbyeDPI'yi kapat, DNS değiştir, Discord'u yeniden kur ve güvenlik duvarını kontrol et. Genişletmek için tıkla... Hocam güvenlik duvarı kapalı açmam mı gerekiyor.
hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.439 Makaleler 1 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #4 Evet dostum,açtıktan sonra Discord’a izin verdiğinden de emin ol.