zendonix Hectopat Katılım 26 Şubat 2019 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #1 Superonline kullanıyorum GoodbyeDPI ile Discord'u sadece tarayıcıdan kullanabiliyorum. Discord Update failed yazısında kalıyor VPN ile girmeyi denedim o da işe yaramadı.
Superonline kullanıyorum GoodbyeDPI ile Discord'u sadece tarayıcıdan kullanabiliyorum. Discord Update failed yazısında kalıyor VPN ile girmeyi denedim o da işe yaramadı.
hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.267 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #2 GoodbyeDPI’yi kapat, DNS değiştir, Discord’u yeniden kur ve güvenlik duvarını kontrol et.
zendonix Hectopat Katılım 26 Şubat 2019 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #3 hebevnejs dedi: GoodbyeDPI'yi kapat, DNS değiştir, Discord'u yeniden kur ve güvenlik duvarını kontrol et. Genişletmek için tıkla... Hocam güvenlik duvarı kapalı açmam mı gerekiyor.
hebevnejs dedi: GoodbyeDPI'yi kapat, DNS değiştir, Discord'u yeniden kur ve güvenlik duvarını kontrol et. Genişletmek için tıkla... Hocam güvenlik duvarı kapalı açmam mı gerekiyor.
hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.267 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #4 Evet dostum,açtıktan sonra Discord’a izin verdiğinden de emin ol.