G grdsdemisrossi Centipat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #1 GoodbyeDPI kurdum ve Discord'u indirdim ama Update failed hatası veriyor ama tarayıcıdan açtığımda ise açılıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2025
GoodbyeDPI kurdum ve Discord'u indirdim ama Update failed hatası veriyor ama tarayıcıdan açtığımda ise açılıyor.
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.349 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #2 grdsdemisrossi dedi: GoodbyeDPI kurdum ve Discord'u indirdim ama Update failed hatası veriyor ama tarayıcıdan açtığımda ise açılıyor. Genişletmek için tıkla... WARP indirip sadece DNS modunda kullan ya da DNS olarak Google'ya da Cloudflare ayarla düzelir.
grdsdemisrossi dedi: GoodbyeDPI kurdum ve Discord'u indirdim ama Update failed hatası veriyor ama tarayıcıdan açtığımda ise açılıyor. Genişletmek için tıkla... WARP indirip sadece DNS modunda kullan ya da DNS olarak Google'ya da Cloudflare ayarla düzelir.
Q Qwains Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 535 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #3 grdsdemisrossi dedi: GoodbyeDPI kurdum ve Discord'u indirdim ama Update failed hatası veriyor ama tarayıcıdan açtığımda ise açılıyor. Genişletmek için tıkla... ISS'den ISS'e bazı değerler değişiyordu hocam forumdaki bir rehberden inceleyip yeniden deneyebilirsiniz.
grdsdemisrossi dedi: GoodbyeDPI kurdum ve Discord'u indirdim ama Update failed hatası veriyor ama tarayıcıdan açtığımda ise açılıyor. Genişletmek için tıkla... ISS'den ISS'e bazı değerler değişiyordu hocam forumdaki bir rehberden inceleyip yeniden deneyebilirsiniz.