behcettx Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #1 Sürekli bu şekılde kalıyor. Sorun nedir acaba arkadaşlar? Yardımcı olabilecek var mı? Dosya Ekleri 1713803098947.png 151,3 KB · Görüntüleme: 44
emirxbestt Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 267 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #2 CTRL+R yaparak restart at Discord'a eğer olmazsa sil yeniden yükle zaten Discord sıkıntılı bu aralar.
CTRL+R yaparak restart at Discord'a eğer olmazsa sil yeniden yükle zaten Discord sıkıntılı bu aralar.
dyinwishhx Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #3 behcettx dedi: Sürekli bu şekılde kalıyor. Sorun nedir acaba arkadaşlar? Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bende de oluyor ben logosuna tekrar basarak düzeltiyorum:
behcettx dedi: Sürekli bu şekılde kalıyor. Sorun nedir acaba arkadaşlar? Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bende de oluyor ben logosuna tekrar basarak düzeltiyorum:
leyleq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.275 Çözümler 14 4 Haziran 2024 #4 Aynısı bende de oluyordu kendi kendine düzeldi. Nasıl çözüldü bilmiyorum.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 4 Haziran 2024 #5 behcettx dedi: Sürekli bu şekılde kalıyor. Sorun nedir acaba arkadaşlar? Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam yazılanların hic biri olmadıysa webden deneyin.
behcettx dedi: Sürekli bu şekılde kalıyor. Sorun nedir acaba arkadaşlar? Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam yazılanların hic biri olmadıysa webden deneyin.