Discord gri ekran oluyor

SeyitAli253

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin
4 GB RTX 3050 Ti 128-Bit Max-P 80Watt + 15 Watt DB 2.0
32GB (2x16GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM
Merhaba, aylardir Discord kendi kendine gri ekrana geciyor. Bunun çözümü var mı? İllegal olarak better Discord kurmayi düşündüm ama bayağı FPS düşürüyor oyunlarda.

Ekran dümdüz ve her yerimi gri oluyor hocam?

Merhaba, aylardir Discord kendi kendine gri ekrana geciyor. Bunun çözümü var mı? İllegal olarak better Discord kurmayi düşündüm ama bayağı FPS düşürüyor oyunlarda.
Her yer gri oluyorsa evet o bende de oluyor. Sanırsam Discord kaynaklı bir sorun.

Evet ekrani kücültüp düzeltince düzeliyor ama rahatsiz oluyorum özellikte sesli girdigimde.
Ekranı küçültmene gerek yok, masaüstüne dön sonra tekrar dc dön düzeliyor.

Her yer gri oluyorsa evet o bende de oluyor. Sanırsam Discord kaynaklı bir sorun.

Ekranı küçültmene gerek yok, masaüstüne dön sonra tekrar DC dön düzeliyor.

Umarim çözümü bulunur yakinda DC'yi silecegim.

Evet ekrani kücültüp düzeltince düzeliyor ama rahatsiz oluyorum özellikte sesli girdigimde.

Belki PC kaynakları az kullansın diye arkada otomatik kendisi yapıyordur sen açınca da o ana denk gelmiş olabilirsin.(Eğer Alt + Tab yapınca oluyorsa)

Belki PC kaynakları az kullansın diye arkada otomatik kendisi yapıyordur sen açınca da o ana denk gelmiş olabilirsin.(Eğer Alt + Tab yapınca oluyorsa)

Düzeltme yolu var mi peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…