Mehmet Akif K Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #1 Discord'a giriyorum, cheking for updates ve starting diyor, sonra gri ekrana geçiyor.
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #2 Mehmet Akif K dedi: Discord'a giriyorum, cheking for updates ve starting diyor, sonra gri ekrana geçiyor. Genişletmek için tıkla... Discord'u görev yöneticisinden kapatıp yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Mehmet Akif K dedi: Discord'a giriyorum, cheking for updates ve starting diyor, sonra gri ekrana geçiyor. Genişletmek için tıkla... Discord'u görev yöneticisinden kapatıp yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.
4 407204 Centipat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 510 Çözümler 1 19 Mart 2021 #3 Hocam eğer arkadaşın dediği olmazsa köklü sileriz temp appdata dahil sonra tekrar yükleriz. Artı 0 Eksi
KS KS Mehmet Akif K Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #4 Hamzz dedi: Discord'u görev yöneticisinden kapatıp yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor denedim onu. 407204 dedi: Hocam eğer arkadaşın dediği olmazsa köklü sileriz temp appdata dahil sonra tekrar yükleriz. Genişletmek için tıkla... Appdata dan sildim ve temp dosyasınıda temizledim baştan yüklüyorum. Mehmet Akif K dedi: Appdata dan sildim ve temp dosyasınıda temizledim baştan yüklüyorum. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi. Artı 0 Eksi
Hamzz dedi: Discord'u görev yöneticisinden kapatıp yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor denedim onu. 407204 dedi: Hocam eğer arkadaşın dediği olmazsa köklü sileriz temp appdata dahil sonra tekrar yükleriz. Genişletmek için tıkla... Appdata dan sildim ve temp dosyasınıda temizledim baştan yüklüyorum. Mehmet Akif K dedi: Appdata dan sildim ve temp dosyasınıda temizledim baştan yüklüyorum. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi.