kulac55 Centipat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #1 Windows 8.1 işletim sistemime yüklediğim Discord programı açılırken gri ekranda kalıyor. Çözümünü bilen arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mart 2021
Windows 8.1 işletim sistemime yüklediğim Discord programı açılırken gri ekranda kalıyor. Çözümünü bilen arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.
Measterpo Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.790 Makaleler 2 Çözümler 25 21 Mart 2021 #2 Bu video sorunu çözmenize yardımcı olabilir; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu video sorunu çözmenize yardımcı olabilir; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kozmoneustee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mayıs 2021 #3 ? Artı 0 Eksi