ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.227 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Eylül 2024 #11 Çözüldü: Discord gri ekranda kalıyor Checking for uptades kısmından sonra gri ekranda kalıyor. Sildim Microsoft Store versiyonunu denedim yine aynı. Nasıl çözebilirim? www.technopat.net Hamza Ensar Sağlam dedi: Bilmiyorum. Ancak çok kişi bu sorunu yaşıyor. Bundan dolayı bu VPN kara listemde. Telefonumda da çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Bu konudakileri denediniz mi? İlk önce Görev Yöneticisi'nden Discord'u kapatıp App datadan silin en son çare konudakini deneyin.
Çözüldü: Discord gri ekranda kalıyor Checking for uptades kısmından sonra gri ekranda kalıyor. Sildim Microsoft Store versiyonunu denedim yine aynı. Nasıl çözebilirim? www.technopat.net Hamza Ensar Sağlam dedi: Bilmiyorum. Ancak çok kişi bu sorunu yaşıyor. Bundan dolayı bu VPN kara listemde. Telefonumda da çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Bu konudakileri denediniz mi? İlk önce Görev Yöneticisi'nden Discord'u kapatıp App datadan silin en son çare konudakini deneyin.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.754 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #12 @Hamza Ensar Sağlam Proton.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.066 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #13 En son açıldı ancak ayarlarla oynayınca bu hatayı aldım. ensarinho dedi: Çözüldü: Discord gri ekranda kalıyor Checking for uptades kısmından sonra gri ekranda kalıyor. Sildim Microsoft Store versiyonunu denedim yine aynı. Nasıl çözebilirim? www.technopat.net Bu konudakileri denediniz mi? İlk önce Görev Yöneticisi'nden Discord'u kapatıp App datadan silin en son çare konudakini deneyin. Genişletmek için tıkla... Bakayım.
En son açıldı ancak ayarlarla oynayınca bu hatayı aldım. ensarinho dedi: Çözüldü: Discord gri ekranda kalıyor Checking for uptades kısmından sonra gri ekranda kalıyor. Sildim Microsoft Store versiyonunu denedim yine aynı. Nasıl çözebilirim? www.technopat.net Bu konudakileri denediniz mi? İlk önce Görev Yöneticisi'nden Discord'u kapatıp App datadan silin en son çare konudakini deneyin. Genişletmek için tıkla... Bakayım.
ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.227 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Eylül 2024 #14 Revo Uninstaller'le silip geri yüklemeyi deneyebilirsiniz.