Discord haksız ban operasyonu

MaxCaulfield

Hectopat
Daha fazla  
Discord'da 13 yaş altı olmamamıza rağmen ben ve birçok arkadaşım aynı gün ban yedik. Böyle bir tesadüf olamaz birisi bir şeye mani mi oluyor Discord'da anlamadım? Bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:
Discord'da 13 yaş altı olmamıza rağmen ben ve birçok arkadaşım aynı gün ban yedik. Böyle bir tesadüf olamaz birisi bir şeye mani mi oluyor Discord'da anlamadım? Bilgisi olan var mı?
Yani normal bir şekilde Discord üzerinde 8 dahi yazsanız, sizden önce mesaj yazan kişi mesajını "Yaşın kaç?" olarak düzenleyip sizi Discord'a bildirdiğinde hesabınız devre dışı bırakılır. "Ben 10 yaşındayım." tarzında şakalaştıysanız bildirilmişsinizdir.

Discord'da 13 yaş altı olmamıza rağmen ben ve birçok arkadaşım aynı gün ban yedik. Böyle bir tesadüf olamaz birisi bir şeye mani mi oluyor Discord'da anlamadım? Bilgisi olan var mı?

Olmamamıza rağmen olacak sanırım, eğer öyleyse Discord'da mail atın, geri açarlar hesabınızı bu olay fazlaca arttı.

Son düzenleme:
Yani normal bir şekilde Discord üzerinde 8 dahi yazsanız, sizden önce mesaj yazan kişi mesajını "Yaşın kaç?" olarak düzenleyip sizi Discord'a bildirdiğinde hesabınız devre dışı bırakılır. "Ben 10 yaşındayım." tarzında şakalaştıysanız bildirilmişsinizdir.
Yani ben 30 yaşında olsam bile ben 4 yaşındayım desem ban yer miyim ? Saçmaymış.

Yani ben 30 yaşında olsam bile ben 4 yaşındayım desem ban yer miyim ? Saçmaymış.
Evet yersiniz. Fakat kimliğinizi falan paylaşıp geri açtırabiliyorsunuz hesabınızın engelini.

Saçma olan ne? 4 yaşında olduğunu itiraf ediyorsun adamlar ne yapsın ki? 4 yaşında olduğunu söylüyor ama belki 30 yaşındadır diyerek o kadar iğrenç şeylerin döndüğü platforma mı salsınlar?
Saçma olan şu: Bu mesaj hata olarak yazılmış olabilir. Ayrıca 11 yaşında olan discord kullanıcısı kendini ben 30 yaşındayım yazarak aklar o zaman. Bu bilgiyi öğrenince güven mekanizmasının saçma olduğu benim fikrim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı