Discord hazır bot nasıl aktif edilir?

MerkalıAdam

Centipat
Daha fazla  
Hazır bir tane bot aldım dosyada tüm her şey var, hazır nasıl botu aktif edebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır bir tane bot aldım dosyada tüm her şey var, hazır nasıl botu aktif edebilirim?

Repl.it veya glitch gibi bir sitede mi bulunuyor dosyalar? Yoksa bilgisayarınızda mı? Bilgisayarınızda ise,
CMD'ye "Node {dosyaadi.js}" yazarsanız açılması lazım, JavaScript ile yazıldıysa. Tabii token bilgilerini girmiş olmanız lazım.

Son düzenleme:
Repl. İt veya glitch gibi bir sitede mi bulunuyor dosyalar? Yoksa bilgisayarınızda mı? Bilgisayarınızda ise,
CMD'ye "Node {dosyaadi.js}" yazarsanız açılması lazım, JavaScript ile yazıldıysa. Tabii token bilgilerini girmiş olmanız lazım.

Bir site üzerinden mi açtınız yoksa bilgisayardan mı?

Hocam bilgisayarımda da var glitchde de var glitche tokeni yazmama rağmen aktif olmadı bot bilgisayarımdaki klasörde de tokeni nereye yazacağımı bulamadım Visual Studio'da başka bir kaynaktan izledim kodu aldım oraya attım tokeni bot gene aktif olmadı.

Kendi bilgisayarımdan açmadan glitchden nasıl açabilirim? Onu da merak ediyorum.

Hocam bilgisayarımda da var glitchde de var glitche tokeni yazmama rağmen aktif olmadı bot bilgisayarımdaki klasörde de tokeni nereye yazacağımı bulamadım Visual Studio'da başka bir kaynaktan izledim kodu aldım oraya attım tokeni bot gene aktif olmadı.

Kendi bilgisayarımdan açmadan glitchden nasıl açabilirim? Onu da merak ediyorum.
Proje dizin yapısı, botun yazıldığı kütüphane, internetten bulup indirdiyseniz onun linki gibi bilgileri verebilirseniz ancak yardımcı olunur. Yoksa merak etmeye devam edersiniz.

Projenin ana kodunu (genellikle main.py veya app.js gibi) paylaşırsanız tokeni nereye yerleştireceğinizi gösterebiliriz. Gereksinimler de (genellikle requirements.txt içerisinde bulunur) kuruluysa bu işlemin ardından kodunuzu terminalde çalıştırarak botu deploy edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı