S stenntugra Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 881 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #11 Wrexyz dedi: Anakartın sitesinden farklı sürümleri deneyin. Ben böyle çözmüştüm. Bazı sürümlerde gözükmüyordu. Genişletmek için tıkla... Uygulama gözüktü fakat kulaklığım USB'den güç aldığı için gözükmüyor.
Wrexyz dedi: Anakartın sitesinden farklı sürümleri deneyin. Ben böyle çözmüştüm. Bazı sürümlerde gözükmüyordu. Genişletmek için tıkla... Uygulama gözüktü fakat kulaklığım USB'den güç aldığı için gözükmüyor.
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.433 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Eylül 2023 #12 Wrexyz dedi: Anakartın sitesinden farklı sürümleri deneyin. Ben böyle çözmüştüm. Bazı sürümlerde gözükmüyordu. Genişletmek için tıkla... Bu ayarları yapınca hoparlörden gelen ses azalıyor normal mi?
Wrexyz dedi: Anakartın sitesinden farklı sürümleri deneyin. Ben böyle çözmüştüm. Bazı sürümlerde gözükmüyordu. Genişletmek için tıkla... Bu ayarları yapınca hoparlörden gelen ses azalıyor normal mi?
Wrexyz Hectopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 2.227 Çözümler 10 8 Eylül 2023 #13 Koneko Toujou dedi: Bu ayarları yapınca hoparlörden gelen ses azalıyor normal mi? Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilmiyorum. Ama yankı yapma, karşı tarafa ses gitmesi gibi sorunları çözdü bende.
Koneko Toujou dedi: Bu ayarları yapınca hoparlörden gelen ses azalıyor normal mi? Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilmiyorum. Ama yankı yapma, karşı tarafa ses gitmesi gibi sorunları çözdü bende.