Discord hesabı 13 yaş altı nedeniyle kapatıldı

Başka arkadaşlarıma da aynı olay olmuş fakat onlar açmaya başarmış ben neden cevap alamadım hala anlamış değilim.

Hocam bir şey soracam hesabınızın ban yediği yeri gösteriyor mu yani sunucu ya da dm kutusu olarak

Arkadaşlar aynı sorunu ben de yaşadım, 31 günün sonunda hesabım aktif oldu. Discord Support kısmından ticket açıyorsunuz. Durumu anlatıyorsunuz, tavsiyem hem İngilizce hem de Türkçe olarak anlatmanız. Ticket konusu ise yaş güncelleme olarak yapıyorsunuz. Yüzünüz kimliğiniz ve bir kağıda Discord adınız. Bunların hepsini yaptıktan sonra sadece SERİ NO kısmını kapatabilirsiniz keyfe göre kimlik numaranızı da sansürleyebilirsiniz. Daha sonra yetkililerin bakmasını beklemeniz gerek. Reddedildi ise korkmayın kimliğiniz yüzünüz falan net olmamıştır. Düzgün bir ışık altında fotoğraf çekin sonra tekrar ticket oluşturursunuz. Sonra da ban açılıyor. Bu yüzden hesabınız gitti diye korkmanıza gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…