Discord hesabı 13 yaş altı nedeniyle kapatıldı

Schwen

Centipat
Daha fazla  
Dostlar öncelikle merhaba. Ben 16 yaşındayım. Hesabımın 2.kez kapatılışı bu sebepten dolayı, ilk zaman cahildim ve o yüzden arkadaşın sorusuna 8 yaşındayım demiştim ve hesabım kapanmıştı. Yeni hesap açmıştım. Bu sefer tekrar hesabım kapandı ve Discord'a ticket attım. İşte benden T.C. Kimlik(doğum tarihin gözükücek şekilde) ve Discord ismi yazılı kağıdı tutarken fotoğraf çekinip atmam gerekiyormuş. Kimlikte fotoğraf lazımmış galiba. Ama kimliğimde fotoğraf yok h. Esabım açılır mı fikriniz nedir?(hiçbir şekilde 8 yaşındayım vb. şeyler yazmadım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Discord neden T.C. istesin...ne?

Siz neden tanımadığınız kişilere yaşınızı söylüyorsunuz ki zaten?

Hesabınız açılmaz yeni bir tane açın geçin.

Yazdığınız herhangi 13 ve altı bir sayının üstündeki mesajı düzenleyerek bunu yapabiliyorlar hala. Çok fazla gereksiz şikayet geldiği için böyle şeylere genelde pek bakmıyorlar. Muhtemelen hesabınız açılmayacak yani, geçmiş olsun.

Hesap gitti kanka yenisini aç.

Evet o şekilde hesabı açıyorlar.

Gitti hesap hocam. Discord ilgilenmiyor maalesef. Yenisini açın.

Discord neden T.C. İstesin...ne?

Siz neden tanımadığınız kişilere yaşınızı söylüyorsunuz ki zaten?

Hesabınız açılmaz yeni bir tane açın geçin.

İstiyor dostum aynisi bir abim dedigim birinin başına geldi oradan biliyorum.

Kimlikte fotoğrafin olmasi onemli degil diye biliyorum ama gene de kimligin sana ait oldugunu kanitlarsin veya bir kanitin varsa at onun disinda atarsan reddederler diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…