Discord hesabı 13 yaş altı sebebi ile kapatıldı

Aswenya

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Discord hesabım 13 yaşından küçük olduğum gerekçesi ile kapatıldı fakat 19 yaşındayım. Talep gönderdim 10 gün önce bakılmadı. 5 gün önce de gönderdim az önce de gönderdim toplamda 10 gündür bakılmıyor. Acaba bunun sebebi ne olabilir? Hesabım açılır mı? Yazan her şeyi yaptım kimliğim sol elimde sağ elimde kağıtta Discord ismim yazılı fotoğraf ortada ben varım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ilginc. Ben su ana kadar Discord'a ne zaman destek talebi acsam ertesi gune kadar hemen cevap geliyordu. Dogru yerden yardim talebi istediginizden emin misiniz? Buraya birakiyorum linkini isterseniz bir daha deneyin.

Talep yolladıysanız geri dönüşü yapılacaktır. Çok karşılaştım bu durum ile.
Dikkat etmeniz gereken bir olay var. Hiç bir mesajın altına 13'ten düşük sayı yazıp bırakmayın. Bir önce yazılan mesaj yaş sorusu olarak düzenleniyor ve şikayet ediliyor. Bazı durumlarda ise ciddiye alınıyor ve hesabınız kısıtlanıyor. Şakası olmayan bir olay. Şakasına bile olsa 13'ten düşük bir yaş belirtmeyin.

Şimdi talepler kısmına baktım 5 tanesinin 4 tanesi çözüldü diyor 9 gün önce attığım halen daha açım ama maileme mesaj da gelmedi

Gereksiz sunucularda takılıp, gereksiz sohbetlere girmeyin. Birisi sana garezlendiyse bu şekilde raporlayabiliyorlar.

Discord troll-scamlerinden birine yakalanmış olmanız olası. Şöyle işler: Birisi size bir soru mesajı yazar ya da ağına düşürmeye uygun bir şey yazar. Yanıtınızda 13'den daha düşük sayı yazdırmanı sağlar ya da yaş olarak düşük bir şey konuşmanızı sağlar. Log'lara mesajınız kaydolur ve mesaj "Kullanıcı 13 yaşından küçük" olarak Discord'a bildirilir.

Videoda anlatılan durum size olmuş olabilir.

Not: Bu mesaj ve video bir özendirme veya yol gösterici olarak atılmamıştır. Eğitim ve durumu açıklamak amacıyla halihazırda herkesçe ulaşılabilen YouTube'un içeriği paylaşılmış ve bu içeriğin konuyla bağlantılı olan kısmı özetlenmiştir.

Bahsedilen video.

Gereksiz sunucularda takılıp, gereksiz sohbetlere girmeyin. Birisi sana garezlendiyse bu şekilde raporlayabiliyorlar.

hocam bunu öğrendim, evet banada bundan yapmışlar sadece owo oynayan biriyim tanımadıklarımla konuşmayan fakat Discord talepler kısmına girdiğimde talperlerim de 4 tanesi çözüldü 1 tanesi açık olarak kaldı hepsine saat 07.05 de bakıldı 4 tanesi çözüldü attılar da diğerine neden atmadılar acaba 2 inci attığım dı son faaliyete bakıyorum halen da 07.05 yazıyor. daha önceden hesabı böyle kapanan arkadaş larım sordum onlar da mail ine geliyor dedi fakat mailime gelmedi benim hiçbir mesaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…