Discord hesabı askıya alındı

rusya

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, az önce hesabımın askıya alındığına dair mail aldım. Biliyorsunuz ki bu son zamanlarda yakalanan kişilerin bulunduğu bir sunucu vardı. Twitter'dan gördüm nedir ne değildir diye. Sunucularına girdim, bir gün sonra da malum Discord kapandı. Bana gönderilen mailde hesabın askıya alındığını, gerekirse kolluk kuvvetlerine haber verileceği söylendi. İçime bir şüphe düştü şimdi. Bu sunucudan dolayı mı hesabım kapandı yoksa başka bir şey mi oldu anlamadım. Başıma herhangi bir şey gelir mi?

Yakalanan kişilerin sunucusuna nasıl girdin? Neden girdin?

Yakalanan kişilerin sunucusu derken sadece ben değil, benim gibi bir sürü kişi giriş yapmıştı. Bu en başlarındaki şahıs yakalandığında onları kızdırmak için onlarca kişi spam atıyordu. Nedense o anlık heyecanla bende spam atıyordum öyle kaldı.

Başka ne karıştırdığını bilemeyiz. Şu saatten sonra da sebebi fark etmez, hesabı açacaklarını sanmam, geçmiş olsun.

Normal bir şekilde YouTuber veya streamer sunucularında takılıyordum. Nadiren girdiğim bir platformdu Discord. Sadece mesaj biraz garibime gitti. Discord'a giriş yapamadığımdan dolayı anlayamıyorumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…