Merhaba dun gece Discord'da takılırken bir anda Discord'dan atıp yaş kısıtlaması yediğimi oğrendim. Daha sonra mail geldi fotoğraf falan istedikleri maile gerekli şeyleri ilettim fakat geri donuş olmadı. Geri donüş olur mu veya hesabım acılır mı? Konu hakkındı bilgi sahibi olan biri varsa yardımcı olabilir mi?
Açmıyolar kanka hiç boşuna uğraşma arkadaşımda ban yedi bende yedim yaşdan dolayı şaka amaçlı yazmıştık kimliğimizi arkalı önlü ve yüzümüz gözükücek şekilde fotoğraf çekip attık hiçbir geri dönüş sağlanmadı bu bilgileri ne yapıyolar nerede saklıyolar belli değil.
Açmıyolar kanka hiç boşuna uğraşma arkadaşımda ban yedi bende yedim yaşdan dolayı şaka amaçlı yazmıştık kimliğimizi arkalı önlü ve yüzümüz gözükücek şekilde fotoğraf çekip attık hiçbir geri dönüş sağlanmadı bu bilgileri ne yapıyolar nerede saklıyolar belli değil.
Hesabı sadece sunucu için almak istiyorsanız o kolay iş mail atarak sunucuyu devredebilirsiniz başka hesabınıza. Tabii sunucu sahipliğini kanıtlayabilirseniz.