Discord hesabım 18 Nisan’dan itibaren askıya alınmış şekilde duruyor. 1.5 aydır hesabımı kullanamıyorum. Talep açtım, Türkiye’de zaten Discord yasaklı şeklinde mesaj alıyorum. Neler yapabilirim?
Discord hesabım 18 Nisan'dan itibaren askıya alınmış şekilde duruyor. 1.5 aydır hesabımı kullanamıyorum. Talep açtım, Türkiye'de zaten Discord yasaklı şeklinde mesaj alıyorum. Neler yapabilirim?
Hocam Discord kurallarını ihlal eden bir sunucuda bulunduğunuz için ve uyarılara rağmen çıkmadığınız için hesabınızı askıya almışlar. Pek yapabileceğiniz bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Sunucu sahibi olmak aynı zamanda sorumluluk almak demek, uygun olmayan paylaşımlar yapılıyorsa ve sende bunları engelleyemiyorsan hesabını kapatabiliyorlar. Çoğu kişi bunun farkında değil aslında.
Hocam Discord kurallarını ihlal eden bir sunucuda bulunduğunuz için ve uyarılara rağmen çıkmadığınız için hesabınızı askıya almışlar. Pek yapabileceğiniz bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Herhangi bir uyarı vs. gelmedi hocam gece kendimi eğitmek amaçlı discord sunucumla entegreli bir tool yapıyordum uyudum sabah saat 7 de askıya alınmış da okuldan 3 gibi fln geldim baktım askıya alınmıştı hesap.