Discord hesabı banlanmış olabilir mi?

Deuzso

Centipat
Şimdi arkadaşlarla sesteyken bir anda attı seste baktım hesabım gitmiş. Sonra destek açtım bana bu dendi:

"Merhaba,

Discord'un Türkiye'de erişilemez olduğuna dair raporların farkındayız. Ekibimiz şu anda bu raporları araştırıyor.

Saygılarımla,
Discord destek"

Attığım şey ile bunun tam olarak bir alakası var mı hesabım ne olur bilen biri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi arkadaşlarla sesteyken bir anda attı seste baktım hesabım gitmiş. Sonra destek açtım bana bu dendi:

"Merhaba,

Discord'un Türkiye'de erişilemez olduğuna dair raporların farkındayız. Ekibimiz şu anda bu raporları araştırıyor.

Saygılarımla,
Discord destek"

Attığım şey ile bunun tam olarak bir alakası var mı hesabım ne olur bilen biri var mı?
Telefonunda "intra" uygulamasını indirip tekrar girmeyi dene.

Nedir bu uygulama tam olarak?
Intra sizi, haber sitelerine, sosyal medya platformlarına ve mesajlaşma uygulamalarına erişimi engellemek için kullanılan bir siber saldırı olan DNS manipülasyonuna karşı korur. Intra sizi, birtakım kimlik avı ve kötü amaçlı yazılım saldırılarına karşı da korur. Diye yazıyor sitesinde hocam.

Intra sizi, haber sitelerine, sosyal medya platformlarına ve mesajlaşma uygulamalarına erişimi engellemek için kullanılan bir siber saldırı olan DNS manipülasyonuna karşı korur. Intra sizi, birtakım kimlik avı ve kötü amaçlı yazılım saldırılarına karşı da korur. Diye yazıyor sitesinde hocam.

Anladım hocam teşekkürler fakat telefonda Discord yok artı olarak kötü bir şeye tıklamadım ya da girmedim yüzde yüz eminim büyük ihtimal bir yerden rapor yedim. Destekden gelen cevap ile sorunumun pek alakası yok gibi sizce?

VPN'e benzer bir uygulama onunla giriyorum 1 senedir?

Telefodan Discord'a girebiliyor muyum?

Gmail hesabınızı kontrol edin.

Ettim. Destekden alakasız bir cevap gelmiş. (
Merhaba,

Saygılarımla,
Discord destek) sebep yazmıyor.

Telefodan Discord'a girebiliyor muyum?

Ettim. Destekden alakasız bir cevap gelmiş. (
Merhaba,

Saygılarımla,
Discord destek) sebep yazmıyor.
Destek ekibi, her zamanki gibi hazır yanıtı paylaşmış. Desteği hangi kategoride açtığınız da önemli, bu yüzden belki bu yanıtı almış olabilirsiniz.

Ayrıca "hesabım gitmiş" derken tam olarak ne demek istediniz? Tekrardan giriş yapmak için yönlendirdiyse uygulama çökünce hesaptan atabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı