Discord hesabı bilgi verilmeden kapatıldı

Elptra203

Hectopat
Merhaba eklerde gördüğünüz gibi çocuk içeriklerinden direkt hesabım kapatılmış. Bu olayı tam 2 yıl önce yine aynı sebepten dolayı yine kapatıldı. Anladığım kadarıyla bu ihlaller sunucu sahibinin ilgisizliği yüzünden oluyor ve bu her sunucuda olabilir. İsterse ünlü kişinin sunucusu olsun isterse oyun şirketinin sunucusu olsun. Sunucu sahibinin ve moderasyonun ilgisizliğinden herkes bu cezayı yiyebiliyor. Sizce saçma değil mi? Sonuçta görmedim hatta tüm üyeler olarak görmedik.

Yine de ticket açacağım çok ilgilenmeseler bile şansımı denemek istiyorum.

Sizin bu konu hakkında görüşünüz nedir?

Merhaba eklerde gördüğünüz gibi çocuk içeriklerinden direkt hesabım kapatılmış. Bu olayı tam 2 yıl önce yine aynı sebepten dolayı yine kapatıldı. Anladığım kadarıyla bu ihlaller sunucu sahibinin ilgisizliği yüzünden oluyor ve bu her sunucuda olabilir. İsterse ünlü kişinin sunucusu olsun isterse oyun şirketinin sunucusu olsun. Sunucu sahibinin ve moderasyonun ilgisizliğinden herkes bu cezayı yiyebiliyor. Sizce saçma değil mi? Sonuçta görmedim hatta tüm üyeler olarak görmedik.

ekler yok

Anlattığınızdan hiçbir şey anlaşılmıyor bir detaylı anlatın ve çocuk içeriği derken ne kast ediyorsunuz?

Çocuk p- yasak olduğu için diyemiyorum hocam anlamadıysanız.

Konu sahibinin arkadaşı mısınız olayı biliyor musunuz şahıs çocuk içeriği olan bir sunucuda bulunmuş fark etmeden?

Hocam demek istediğim hayatım boyunca sadece 1 kez gezindiğim sunucuda Çocuk İçerikli +18 gönderiler paylaşılmış ve Discord o sunucuda bulunan herkese ihlal yolları bazılarıda benim gibi hesabı kapandı

Konu sahibinin arkadaşı mısınız olayı biliyor musunuz şahıs çocuk içeriği olan bir sunucuda bulunmuş fark etmeden?
Hocam çocuk içerikli sunucuda bulunmam zaten ve bunada karşıyım şakası bile olmaz bu konunun. Ben genellikle +18 sunucularda chate falan hiç bakmam ama sunucu sahibinin ilgisizliği yüzünden büyük ihtimalle Çocuk İçerik yollanmış ve sunucudaki herkes ihlal yedi.

Merak etmeyin çocuk içerikli bir serverda değilim ☺️ ayrıca o sunucular ilk günden kapatılıyor

Sanırım bir sunucuda sahibi bu çocuk la ilgili videolarda olduğu için ihlal almış. Discord'da onun sahibi olduğu kişilerede aynı şeyi vermiş. Öyle anladım.
Evet aslında sunucunun sahibi alması gerekiyor cezayı. Biz neden alıyoruz anlamadım

Ayrıca moderatörün eline sağlık başlığı öyle biri düzeltmiş ki kendimi suçlu hissettim

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250131_235609_com.discord.jpg
    Screenshot_20250131_235609_com.discord.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20250131_235605_com.discord.jpg
    Screenshot_20250131_235605_com.discord.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Hocam demek istediğim hayatım boyunca sadece 1 kez gezindiğim sunucuda çocuk içerikli +18 gönderiler paylaşılmış ve Discord o sunucuda bulunan herkese ihlal yolları bazıları da benim gibi hesabı kapandı.

Hocam çocuk içerikli sunucuda bulunmam zaten ve bunada karşıyım şakası bile olmaz bu konunun. Ben genellikle +18 sunucularda chate falan hiç bakmam ama sunucu sahibinin ilgisizliği yüzünden büyük ihtimalle çocuk içerik yollanmış ve sunucudaki herkes ihlal yedi.

Merak etmeyin çocuk içerikli bir serverda değilim ☺️ ayrıca o sunucular ilk günden kapatılıyor.

Evet aslında sunucunun sahibi alması gerekiyor cezayı. Biz neden alıyoruz anlamadım.

Buradan döndüremezsin hesabı bu tip sunucularda girmemeni tavsiye ederim. Ayrıca ekdeki fotografta "rıza dışı yetişkin içerik" ibaresi geçiyor bu sunucuda t*cavuz içeriği var demek die biliyorum çocuk içeriği ile ilgilide olabilir ama hesabına elvada diyebilirsin orası net.

Buradan döndüremezsin hesabı bu tip sunucularda girmemeni tavsiye ederim. Ayrıca ekdeki fotografta "rıza dışı yetişkin içerik" ibaresi geçiyor bu sunucuda t*cavuz içeriği var demek die biliyorum çocuk içeriği ile ilgilide olabilir ama hesabına elvada diyebilirsin orası net.
Zaten o alttakinden bir şey olmadı sadece uyarı gelmişti. Asıl sorun üstteki benim anlatmak görmediğim ve atmadığım bir şey için bu ihlalin sunucudaki tüm üyelere gelmesi. Örnek vermek gerekirse mesela jahrein'in sunucusunda çocuk içerikli bir görsel atılırsa ve ihlal yenilirse sunucudaki tüm üyeler bu cezayı çekmek zorunda.

Ayrıca birkaç kişiyle konuştum aslında bu sorun çözülmüş yani tüm sunucu üyelerine ceza verilmiyormuş artık duyduğuma göre

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı