mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.953 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 4 Şubat 2022 #1 Evet, sorum böyle. Elimde kanıt var. Ben bunu mahkemeye taşısam birçok kişinin canını yakan bu şahıs yakalanır mı? Ceza verilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2022
Evet, sorum böyle. Elimde kanıt var. Ben bunu mahkemeye taşısam birçok kişinin canını yakan bu şahıs yakalanır mı? Ceza verilir mi?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 4 Şubat 2022 #2 Şansınızı deneyin, 4 yıl sonra eğer sonuçlanırsa belki ceza verilir.
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.774 Makaleler 19 Çözümler 28 4 Şubat 2022 #3 Hesapta satın alım işlemi (Discord Nitro vb) varsa daha hızlı işlem gerçekleşebilir.
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.953 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 4 Şubat 2022 #4 Silinen üye dedi: Hesapta satın alım işlemi (Discord Nitro vb) varsa daha hızlı işlem gerçekleşebilir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. armas dedi: Şansınızı deneyin, 4 yıl sonra eğer sonuçlanırsa belki ceza verilir. Genişletmek için tıkla... Hocam uğraşmaya değer mi?
Silinen üye dedi: Hesapta satın alım işlemi (Discord Nitro vb) varsa daha hızlı işlem gerçekleşebilir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. armas dedi: Şansınızı deneyin, 4 yıl sonra eğer sonuçlanırsa belki ceza verilir. Genişletmek için tıkla... Hocam uğraşmaya değer mi?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 4 Şubat 2022 #5 mutsuzfiberdolabı dedi: Hocam uğraşmaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Değmez. Sonuç almanız çok düşük olasılık, alsanız da çok uzun süre sonra.
mutsuzfiberdolabı dedi: Hocam uğraşmaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Değmez. Sonuç almanız çok düşük olasılık, alsanız da çok uzun süre sonra.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 4 Şubat 2022 #6 mutsuzfiberdolabı dedi: Evet, sorum böyle. Elimde kanıt var. Ben bunu mahkemeye taşısam birçok kişinin canını yakan bu şahıs yakalanır mı? Ceza verilir mi? Genişletmek için tıkla... Verilir ama uğraşmaya değmez. Zaten alt tarafı bir hesap. Discord'a şikayet edin yeter.
mutsuzfiberdolabı dedi: Evet, sorum böyle. Elimde kanıt var. Ben bunu mahkemeye taşısam birçok kişinin canını yakan bu şahıs yakalanır mı? Ceza verilir mi? Genişletmek için tıkla... Verilir ama uğraşmaya değmez. Zaten alt tarafı bir hesap. Discord'a şikayet edin yeter.
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.953 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 4 Şubat 2022 #7 RainbowwOnSky dedi: Verilir ama uğraşmaya değmez. Zaten alt tarafı bir hesap. Discord'a şikayet edin yeter. Genişletmek için tıkla... Ettim. Hesabı geri aldım.
RainbowwOnSky dedi: Verilir ama uğraşmaya değmez. Zaten alt tarafı bir hesap. Discord'a şikayet edin yeter. Genişletmek için tıkla... Ettim. Hesabı geri aldım.
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #8 Hırsızlık ve kalpazanlığı şikayet edemiyorken dc çalanı şikayet edebilmek…