Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 10 Ekim 2021 #41 Ali Kutay dedi: Has trojanmı çıktı. Bulduğu virüslerin SS atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Bir dakika tekrar tarama yapılıyor az önce yeniden başlatıldı pc
Ali Kutay dedi: Has trojanmı çıktı. Bulduğu virüslerin SS atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Bir dakika tekrar tarama yapılıyor az önce yeniden başlatıldı pc
Ali Kutay Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 457 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #42 Trojan turuva diye geçer yani bir virüsün çalışmasına yardımcı olur. Yani şöyle düşün trojan ana virüsün çalışmasını sağlar.
Trojan turuva diye geçer yani bir virüsün çalışmasına yardımcı olur. Yani şöyle düşün trojan ana virüsün çalışmasını sağlar.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #43 Hank J Wimbleton dedi: Bir dakika tekrar tarama yapılıyor az önce yeniden başlatıldı PC Genişletmek için tıkla... Bazen mining. Trojan falan olabiliyor tam adını yazabilirsin.
Hank J Wimbleton dedi: Bir dakika tekrar tarama yapılıyor az önce yeniden başlatıldı PC Genişletmek için tıkla... Bazen mining. Trojan falan olabiliyor tam adını yazabilirsin.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 10 Ekim 2021 #44 Hank J Wimbleton dedi: Bir dakika tekrar tarama yapılıyor az önce yeniden başlatıldı PC Genişletmek için tıkla... Pff çok korkuyorum hiç bulaşmamıştı trojan
Hank J Wimbleton dedi: Bir dakika tekrar tarama yapılıyor az önce yeniden başlatıldı PC Genişletmek için tıkla... Pff çok korkuyorum hiç bulaşmamıştı trojan
Ali Kutay Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 457 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #45 Korkmayın hızlıca bir antivürüsün bulduğu şeyleri silin sonrada format atın sakin olun.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 10 Ekim 2021 #46 Şimdi de tehdit bulunmadı diyor kaspersky
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #47 Hank J Wimbleton dedi: Şimdi de tehdit bulunmadı diyor Kaspersky Genişletmek için tıkla... Tamam bana da bulaşmıştır 4 ay önce silmiştim aynı şekilde. Yani sanırım sildi av ile çok bir bilgim yok.
Hank J Wimbleton dedi: Şimdi de tehdit bulunmadı diyor Kaspersky Genişletmek için tıkla... Tamam bana da bulaşmıştır 4 ay önce silmiştim aynı şekilde. Yani sanırım sildi av ile çok bir bilgim yok.
Ali Kutay Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 457 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #48 @Zinederon hocam yardımcı olun arkadaşa.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 10 Ekim 2021 #49 Hocam bilgisayarın sesi gitti
Mehmet Akif T Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 2.165 Çözümler 9 Yer Malatya/Yeşilyurt Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop Özellikleri:Ryzen 7 4700U 16GB Ram 256GB Depolama APU ekran kartı.(LAPTOP Lenovo E15) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ekim 2021 #50 Hank J Wimbleton dedi: Şimdi de tehdit bulunmadı diyor kaspersky Genişletmek için tıkla... Ya silmiştir ya da virüs gizleniyor, format garanti çözüm olur ama format istemiyorum derseniz Malwarebytes ile de tam tarama yapın güvenli modda.
Hank J Wimbleton dedi: Şimdi de tehdit bulunmadı diyor kaspersky Genişletmek için tıkla... Ya silmiştir ya da virüs gizleniyor, format garanti çözüm olur ama format istemiyorum derseniz Malwarebytes ile de tam tarama yapın güvenli modda.