RockyHighway79 Centipat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 437 Çözümler 5 17 Nisan 2024 #11 Neolin dedi: Yani olaydan sonra bütün şifrelerimi değiştirdim. E postamda da 2 tane 2f.a açık. Zaten hesabıma girmemişler onay falanda gelmedi. Bilgisayarımı kullanırken ne yaptılarsa arkaplanda yapmışlar gibi düşündüm. Yine de e posta açmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Biraz zahmetli bir iş ama açarsanız daha iyi olur sizin adınıza.
Neolin dedi: Yani olaydan sonra bütün şifrelerimi değiştirdim. E postamda da 2 tane 2f.a açık. Zaten hesabıma girmemişler onay falanda gelmedi. Bilgisayarımı kullanırken ne yaptılarsa arkaplanda yapmışlar gibi düşündüm. Yine de e posta açmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Biraz zahmetli bir iş ama açarsanız daha iyi olur sizin adınıza.
Neolin Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 129 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #12 RockyHighway79 dedi: Biraz zahmetli bir iş ama açarsanız daha iyi olur sizin adınıza. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman. Yapacak bir şey yok. Gün içinde yeni maile geçeceğim.
RockyHighway79 dedi: Biraz zahmetli bir iş ama açarsanız daha iyi olur sizin adınıza. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman. Yapacak bir şey yok. Gün içinde yeni maile geçeceğim.