slapdeck Centipat Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #11 717525 dedi: Desteğe hesap çalıntı olarak yazarsanız banlanacaktır. Düzenleme: Desteğe hesabım çalındı yazıp ID'yi atarsanız banlanacak. Genişletmek için tıkla... ID'den kastığınız nedir? Sanırım böyle yapacağım. KafadanKontak dedi: Dün de benim tüm cihazlarımda Discord hesaplarımdan çıkış yapılmıştı. Garanti olsun diye şifre değiştirdim v etekrar login yaptım. Acaba genel bir saldırı vs durumu mu var merkeze? Genişletmek için tıkla... Emin değilim fakat ben gürüş yapamıyorum ve böyle bir mail olmadığını söylüyor.
717525 dedi: Desteğe hesap çalıntı olarak yazarsanız banlanacaktır. Düzenleme: Desteğe hesabım çalındı yazıp ID'yi atarsanız banlanacak. Genişletmek için tıkla... ID'den kastığınız nedir? Sanırım böyle yapacağım. KafadanKontak dedi: Dün de benim tüm cihazlarımda Discord hesaplarımdan çıkış yapılmıştı. Garanti olsun diye şifre değiştirdim v etekrar login yaptım. Acaba genel bir saldırı vs durumu mu var merkeze? Genişletmek için tıkla... Emin değilim fakat ben gürüş yapamıyorum ve böyle bir mail olmadığını söylüyor.
7 717525 Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 926 Çözümler 3 17 Mayıs 2024 #12 slapdeck dedi: ID'den kastığınız nedir? Sanırım böyle yapacağım. Emin değilim fakat ben gürüş yapamıyorum ve böyle bir mail olmadığını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Discordumdan istek atıp çalınan hesabının Discord'unu verebilir misiniz?
slapdeck dedi: ID'den kastığınız nedir? Sanırım böyle yapacağım. Emin değilim fakat ben gürüş yapamıyorum ve böyle bir mail olmadığını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Discordumdan istek atıp çalınan hesabının Discord'unu verebilir misiniz?
slapdeck Centipat Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #13 717525 dedi: Discordumdan istek atıp çalınan hesabının Discord'unu verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Çalınan hesabımın nicki: slapdeck yeni bir hesap açacapım şimdi oradan size ulaşacağım
717525 dedi: Discordumdan istek atıp çalınan hesabının Discord'unu verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Çalınan hesabımın nicki: slapdeck yeni bir hesap açacapım şimdi oradan size ulaşacağım
7 717525 Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 926 Çözümler 3 17 Mayıs 2024 #14 slapdeck dedi: Çalınan hesabımın nicki: Slapdeck yeni bir hesap açacapım şimdi oradan size ulaşacağım Genişletmek için tıkla... Tamamdır
slapdeck dedi: Çalınan hesabımın nicki: Slapdeck yeni bir hesap açacapım şimdi oradan size ulaşacağım Genişletmek için tıkla... Tamamdır
slapdeck Centipat Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #15 717525 dedi: Tamamdır Genişletmek için tıkla... Merhana discord isminiz nedir?
7 717525 Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 926 Çözümler 3 17 Mayıs 2024 #16 slapdeck dedi: Merhana Discord isminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Schauer2
zumberx Femtopat Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #17 Aynı sorun bende de var çözebildin mi hocam?
7 717525 Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 926 Çözümler 3 17 Mayıs 2024 #18 zumberx dedi: Aynı sorun bende de var çözebildin mi hocam? Genişletmek için tıkla... Destek ekibine yazdı
zumberx dedi: Aynı sorun bende de var çözebildin mi hocam? Genişletmek için tıkla... Destek ekibine yazdı
zumberx Femtopat Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #19 717525 dedi: Destek ekibine yazdı Genişletmek için tıkla... bende dün gece aynı şekilde yazdım benımde hesabımda anılarım çoktu 2016 dan beri kullandıgım hesap umarım geri alırlar kafayı yemek üzereyim yoksa
717525 dedi: Destek ekibine yazdı Genişletmek için tıkla... bende dün gece aynı şekilde yazdım benımde hesabımda anılarım çoktu 2016 dan beri kullandıgım hesap umarım geri alırlar kafayı yemek üzereyim yoksa
slapdeck Centipat Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #20 zumberx dedi: Bende dün gece aynı şekilde yazdım benim de hesabımda anılarım çoktu 2016'dan beri kullandıgım hesap umarım geri alırlar kafayı yemek üzereyim yoksa Genişletmek için tıkla... Her şeyi yaptım Discord Support umursamıyor birkaç kişiyle daha konuştum bunu yaşayan hesabını unut dediler 6 aydır bekliyorlar.
zumberx dedi: Bende dün gece aynı şekilde yazdım benim de hesabımda anılarım çoktu 2016'dan beri kullandıgım hesap umarım geri alırlar kafayı yemek üzereyim yoksa Genişletmek için tıkla... Her şeyi yaptım Discord Support umursamıyor birkaç kişiyle daha konuştum bunu yaşayan hesabını unut dediler 6 aydır bekliyorlar.