Discord hesabı çalındı

EKMEKİSTAN

Decapat
Daha fazla  
Assetto Corsa oyunundaki bir sorun için birinden yardım istedim. Kişi bana bir dosya indirmemi ve çalıştırmamı söyledi. Dosyayı çalıştırdıktan sonra, Discord hesabımdan çıkış yaptı ve Gmail hesabıma "şifre değiştirildi" diye bir bildirim gönderildi. Ancak ben hiçbir şifre değiştirme işlemi yapmadım. Bildirimde, "şifreyi siz değiştirmediyseniz" diye bir link vardı. O linke tıkladım ve oradaki formu doldurdum, ancak henüz herhangi bir yanıt almadım. Ne yapacağım konusunda yardıma ihtiyacım var. Diğer hesaplarım (PC, Steam, vs.) Tehlikede olabilir mi?

Nasıl böyle bir hatayı yapabiliyorsunuz anlamıyorum gerçekten. Geçmiş olsun kim bilir o dosyanın içerisinde neler var. Sadece steam değil bütün hesaplarınız tehlikede. Bütün şifrelerinizi kart bilgilerinizi hesaplarınızın şifrelerini değiştirin ve ardından format atın.

Hocam tüm hesaplarınız şifresini değiştirin ve 2 adımlı doğrulamayı açın. Bana kalırsa bilgisayarıda sıfırlayın. Onu indirip bilgisayarınıza kurmussunuz adam tüm hesaplarınıza giriş sağlayabilir. Steam,epic games,gmail hesapları hepsi dahil.

her hesabın şifreyi değiştir + format = sorun çözülür

Hocam diğer uygulamaları farklı bir Gmail'de gene sorun olur mu?

Her hesabın şifreyi değiştir + format = sorun çözülür.

Hocam adam trojan atmış, Defender de kaldıramadı(tam tarama yaptım) yakında bilgisayarcı vs de yok trojan silen uygulama var mı bildiğin (DC hariç siğer uyg. Lar farklı Gmail'de.)

Hocam Kaspersky deneseniz belki işinizi görür.

Hocam trojanları silseniz bile tam anlamıyla kalkması garanti değil kalıntıları kalabilir. Adam belki o an tüm bilgilerinizi aldı. Daha sonradan da sıkıntı olabilir. Her hesabınızın şifresini değiştirin hepsinin şifresi farklı olsun ve 2'li doğrulamayı açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…