Discord hesabı çalındı

srecnhyat

Femtopat
Daha fazla  
Bundan bayağı önce benim onlarla takıldığım bir grup vardı. Onun birinin exi falan gelmiş öyle konuşuyorlar kavga ediyorlar ben uzaktım ama benim hesabım çalınmış.

Discord hesabıma girilmiş, mail hesabıma oradan Instagram hesabıma. Hesabımda kredi kartı falan yok.
Giren eleman bir şey de yapmamış Spotify kullanıcı adımı 31asmasnjdsnaWU3311NAjsnda gibi random bir şey yapmış. Öyle takılmış şimdi çoğu şifremi değiştim o hesaptaki. Hesapta kredi kartım falan yok zaten ama nasıl bulmuş bu çocuk benim şifremi vs?

Öyle linke falan tıkladığımı da hatırlamıyorum ki.
Aklıma gelebilecek ihtimal şifrem veri ihlalinden dolayı ortaya çıkmış ve o şekilde alınmış olması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı şeyi yaşadım ve benim peşimi bırakmadılar, sürekli saldırdılar ama ben pes etmedim ve 1 yıldır bununla uğraştım, şu an isteseler de bir şey yapamazlar. Hemen sana da nasıl çaldıklarını ve nasıl korunacağını açıklayım;

1-Gmail hesabını ve şifreni bir yere vermiş olabilirsin (ben bunu yaşadım.)
2- herhangi bir attıkları güvenli gibi gözükse de aslında güvenli olmayan bir linke tıklayıp fark etmemiş olabilirsin. (PNG ile bile saklayabilirler bu tür linkleri.)
3-çocuk bayağı zeki bir sanalcı olabilir.

Aklımda bunlar kaldı, şimdi nasıl kurtulacağını göstereyim;

1-Google Authenticator yükle ve bütün Gmail'lerini bir birine bağlayarak güvenliğini sağla.
2-çalınan hesapların bağlı olduğu uygulamaların müşteri hizmetlerine kadar iletişime geç, asla pes etme. Hesap gitti artık nasıl olsa deme çünkü onlar senin adına ne yapacağını iyi bilirler.

(Benim çocukluk Roblox hesabıma kadar çaldılar ve hep kullandığım şifreyi internette sızdırdılar ama pes etmedim, gittim robloxa Gmail çektim ve hesabı aldım, hatta kardeşimin Roblox hesabını, Netflix hesabımızı ve ailemin Gmail'lerine kadar sızdılar fakat pes etmezsen, çaba gösterirsen giderler elbet.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı