Discord hesabı çalınması

murtiuzun

Centipat
Daha fazla  
1721694184963.png

Merhaba görseldeki gibi bir olay gelmiştir. Olayın aslını anlatayım, beta bir oyunumuz var test edebilir misiniz diye rica etti, ben dosyayı indirdim, fakat direkt Discord gitti, onun dışında e-postama girilmiş ve Discord e-posta değiştirme kodu alınmış gibi görünüyor. Sanırım geri dönüşü yok gibi. Bir alternatifi varsa bilgi almak isterim.

Eki Görüntüle 2261217

Merhaba görseldeki gibi bir olay gelmiştir. Olayın aslını anlatayım, beta bir oyunumuz var test edebilir misiniz diye rica etti, ben dosyayı indirdim, fakat direkt Discord gitti, onun dışında e-postama girilmiş ve Discord e-posta değiştirme kodu alınmış gibi görünüyor. Sanırım geri dönüşü yok gibi. Bir alternatifi varsa bilgi almak isterim.

Bir insan Discord hesabı neden çalmak ister ki?

İnsanların güvendiği birisinin hesabını çalarak onlara dosya vs. Gönderip cihazlarına erişebilir.

Bu zamanda arkadaşına güveniyorsa virüse mahkumlar zaten.

Herkese tekrardan merhaba Discord hesabımı geri aldım. Discord destek ekibine yazdım, olayın nasıl geliştiğini ve hesap bilgilerini yazdım, şunu öğrendim dostlar. Discord hesabınızın, ilk mail adresini vermeniz ve bilmeniz gerekiyor, yoksa başka türlü hesabınız geri alamayabilirisniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı