Discord hesabı devre dışı bırakıldı ve yeni açılan hesaplar devre dışı kalıyor

AliKemal19

Decapat
Daha fazla  
Bir tane minecaft sunucusunun Discord'una girmeye çalıştım hesabım o sitede açık yani tanımadığım link değil. İlk girmeye çalıştığımda doğrulama yapmamı istedi Discord hesabımı doğruladım ama sunucuya girmedi tekrar sunucuya girmeye çalıştığımda tekrar doğrulamamı istedi bende doğruladım. 1 2 dakika sonra hesabım devre dışı bırakıldı bende diğer Gmail'imden yeni hesap ile girmeye çalıştım. Ama girmeye çalıştığımda bana hesap zaten kayıtlı diyor şifreyi unuttum diyorum hesap bulunamadı diyor bir arkadaşımdan rica ettim kendisi kaydoldu. Hesaba girdikten 2 3 dakika sonra tekrardan hesabım devre dışı bırakıldı. Sıfır bir Gmail'den yeni hesap açmaya çalıştığımda da ben açamadım arkadaşım açtı ona da girdikden 2 3 dakika sonra aynı şey oldu. Arkadaşımdan Gmail açıp bana hesap açmasını istediğim hesabı açtı ve girdim ve konuştuğumuz sunuculara girerken sürekli doğrulama istedi 2 3 tane de arkadaşa istek attığımda tekrar hesap devre dışı kaldı. Hesabın ayarlarında hesabın durumunun kısıtlı olup spam olduğu yazıyordu ve ihlalin biteceği tarihin 25 Haziran olduğu yazıyordu yani yarın. Yarın hesaplarım açılır mı yoksa o devre dışı bırakılan hesaplar öyle kalır mı? Yeni hesap açmayı deneyim mi 1 gün bekleyeyim sonra mı açayım. Ya da bu saatten sonra Discord kullanamayacağım

Discord desteğe yazın, yoksa devre dışı kaldıysa destek harici kimse açamaz.

Discord desteğe yazın, yoksa devre dışı kaldıysa destek harici kimse açamaz.

Onu yaptım bir de yeni açtığım hesapta geçici olarak kısıtlı ibaresi var yarın son buluyor devre dışı kalan hesabım yarın açılma ihtimali olabilir mi?

Onu yaptım bir de yeni açtığım hesapta geçici olarak kısıtlı ibaresi var yarın son buluyor devre dışı kalan hesabım yarın açılma ihtimali olabilir mi?

Süre yarını gösteriyorsa açılır hocam bende hesaptan attı falan sandım.

Süre yarını gösteriyorsa açılır hocam bende hesaptan attı falan sandım.

Reis hesaptan attı zaten giremiyorum hesaba yeni açtığım hesaplarda hepsinde 1 günlük spam uyarısı var o bittiğinde diğerleri açılır mı diyorum spam etkisi olan hesaplarda hiçbir topluluk sunucusuna giremiyorsun. 2'den fazla denersen direk devre dışına düşüyor hesap.

1 günlük ise açılır hocam merak etmeyin birininde başına geldi 2-3K'lık sunucu gitti.

İtemsatış gibi sitelerden 2017 kurulumlu hesaplar alınca sorun düzeliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…