Discord hesabı devre dışı bırakıldı

Bana da aynısı oldu 1 saat içinde hesabımı geri açmıştılar.

Benimde başıma geldi ilk başta attım (yüzümün ufak kısmı sansürlü) kabul etmediler tekrar at dediler tekrardan attım geri dönmediler hesap gg

Benim de başıma geldi ilk başta attım (yüzümün ufak kısmı sansürlü) kabul etmediler tekrar at dediler tekrardan attım geri dönmediler hesap gg.

Ben yaptım 2 günde açıldı.

2 haftadır dönmediler bana, aynı sorunu yaşıyorum.
İlginç. 2 hafta olup da dönmediklerini hiç görmedim. Belki bu yeni isim sistemine geçişle ilgili ticketlarla uğraşıyor olabilirler. Beklemekten başka yapacak bir şey yok.

Arkadaşlar bende de aynı sorun olduda. Benim kimliğimde fotoğraf yok sorun olur mu?

Arkadaşlar bende de aynı sorun olduda. Benim kimliğimde fotoğraf yok sorun olur mu?

Sanırım olur çünkü kimlikte fotoğrafını kesinlikle istiyorlar ama destek ekibine yazmakta fayda var ama fotoğrafın yok diye yaşını küçük diye düşünüp ilgilenmezler bence.

Dönüş yapsalar. Sadece kimligin fotoğrafını attım. Ama sanırım selfie isteniyormuş bunu bilmiyordum maile yazdım selfie çekmedim sadece kimliği yolladım diye fakat mailden size dönüş yapılır ona göre tekrar yazarsınız dendi. Bir dönüş yapmadılar bir türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…