AkifBeyk Decapat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #11 Umutyrbhx dedi: İstedikleri bilgileri yolladım. Genişletmek için tıkla... Hocam bende yolladımda bana 6 gündür bı dönüş yapmadılar ne zaman gelir sizce
Umutyrbhx dedi: İstedikleri bilgileri yolladım. Genişletmek için tıkla... Hocam bende yolladımda bana 6 gündür bı dönüş yapmadılar ne zaman gelir sizce
Umutyrbhx Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #12 AkifBeyk dedi: Hocam bende yolladımda bana 6 gündür bı dönüş yapmadılar ne zaman gelir sizce Genişletmek için tıkla... Kanka bilgileri düzgün girmemiş olabilirsin.
AkifBeyk dedi: Hocam bende yolladımda bana 6 gündür bı dönüş yapmadılar ne zaman gelir sizce Genişletmek için tıkla... Kanka bilgileri düzgün girmemiş olabilirsin.
AkifBeyk Decapat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #13 Umutyrbhx dedi: Kanka bilgileri düzgün girmemiş olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dönüş yaptilarda TC kimlikte yüzüm yok (16 yaşındayım) oyuzden tekrar dene diyolar ne yapıcam bilmiyorum
Umutyrbhx dedi: Kanka bilgileri düzgün girmemiş olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dönüş yaptilarda TC kimlikte yüzüm yok (16 yaşındayım) oyuzden tekrar dene diyolar ne yapıcam bilmiyorum
Umutyrbhx Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #14 AkifBeyk dedi: Dönüş yaptilarda T.C. kimlikte yüzüm yok (16 yaşındayım) o yüzden tekrar dene diyorlar ne yapacağım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şöyle anlatayım: Ben'de 14 yaşındayım. Yüzümün ve T.C.'min barındırdığı bir kart çekip gönderdim. O şekilde kabul ettiler.
AkifBeyk dedi: Dönüş yaptilarda T.C. kimlikte yüzüm yok (16 yaşındayım) o yüzden tekrar dene diyorlar ne yapacağım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şöyle anlatayım: Ben'de 14 yaşındayım. Yüzümün ve T.C.'min barındırdığı bir kart çekip gönderdim. O şekilde kabul ettiler.
AkifBeyk Decapat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #15 Umutyrbhx dedi: Şöyle anlatayım: Ben'de 14 yaşındayım. Yüzümün ve T.C.'min barındırdığı bir kart çekip gönderdim. O şekilde kabul ettiler. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlamadım kimliğinde yüzün yoktu ama kabul ettiler mi?
Umutyrbhx dedi: Şöyle anlatayım: Ben'de 14 yaşındayım. Yüzümün ve T.C.'min barındırdığı bir kart çekip gönderdim. O şekilde kabul ettiler. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlamadım kimliğinde yüzün yoktu ama kabul ettiler mi?
Umutyrbhx Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #16 AkifBeyk dedi: Nasıl yani anlamadım kimliğinde yüzün yoktu ama kabul ettiler mi? Genişletmek için tıkla... Evet, T.C'ni içeren ve yüzünü içeren bir kart gönderirsen kabul ediyorlar.
AkifBeyk dedi: Nasıl yani anlamadım kimliğinde yüzün yoktu ama kabul ettiler mi? Genişletmek için tıkla... Evet, T.C'ni içeren ve yüzünü içeren bir kart gönderirsen kabul ediyorlar.